Lifestyle|27.04.2021 13:20

MasterChef 5: Όταν η Λία τραγουδούσε στα μπουζούκια - Οι φωτογραφίες από το παρελθόν

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Λία Μακροστέργιου, μετά την αποχώρησή της από το «MasterChef 5». Η 29χρονη μαγείρισσα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή που δούλευε στα μπουζούκια της Αθήνας και του Βόλου. Μάλιστα, στο προσωπικό της προφίλ που έχει στο Facebook, υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα της ίδιας να διασκεδάζει τους θαμώνες.

«Κάποτε ήμουν πουλί και με αγαπούσαν πολλοί. Ξεκίνησα στην Αθήνα, έμεινα τρία χρόνια και μετά συνέχισα στον Βόλο. Όλη αυτή η ιστορία κράτησε περίπου εννιά χρόνια. Άρχισα σε ηλικία 16 ετών και σταμάτησα στα 25, όταν έμεινα έγκυος. Ακόμα τραγουδάω, αλλά πλέον θα πάρω έναν φίλο με ένα πιάνο και θα πάω να κάνω ένα live σε ένα μπαράκι.

Δεν θα γυρνούσα ξανά στα μπουζούκια. Δεν μου άρεσαν ποτέ. Στο Βόλο έτυχε να περνάω πολύ καλά γιατί ήταν σαν οικογένεια. Το έκανα καθαρά γιατί τότε είχε ένα αρκετά καλό μεροκάματο. Τώρα που μπορώ να βιοποριστώ με μία πρωινή καθημερινή δουλειά, δεν το αλλάζω» ανέφερε η Λία. 

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 5» κατάγεται από τον Βόλο και είναι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού. Μάλιστα, διατηρεί ένα μικρό μαγειρείο, το οποίο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του. 

Διαβάστε επίσηςMasterChef 5: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής του ριάλιτι μαγειρικής τη Μεγάλη Εβδομάδα

μπουζούκιαMasterChef 5MasterChef