Lifestyle|29.04.2021 10:30

Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα - «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου»

Newsroom

Δάκρυα και συγκίνηση είχε το επεισόδιο της Μ. Τετάρτης, καθώς οι παίκτες που βρίσκονται στο «Survivor 4» θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μακριά από τις οικογένειές τους. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε», σε περίπτωση νίκης στο αγώνισμα επικοινωνίας, θα είχαν την ευκαιρία ν' ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα στο άκουσμα ότι ίσως ακούσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται μακριά τους. Τελικά, το αγώνισμα επικοινωνίας κέρδισε η μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς δεν θα μπορούσε να ακούσει ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά του.

«Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία γι' αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δεν θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μην χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω.

Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στενοχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια» δήλωσε συγκινημένος στην κάμερα του «Survivor».

Διαβάστε επίσηςΤριαντάφυλλος: Ζαλίζουν τα λεφτά που έχει φέρει στο Survivor 4 - Aποτελεί το πιο δυνατό χαρτί

ΠάσχαSurvivorΓιώργος ΑσημακόπουλοςSurvivor 4