Lifestyle|14.01.2019 11:34

«Το Τατουάζ»: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά

Newsroom

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Τατουάζ» αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο επεισοδίων. 

Πρόκειται για τον ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που τα τελευταία δύο χρόνια συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό ως «Τόνι». Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Plan Be» και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι η διετής συμμετοχή του στο Τατουάζ τού έδωσε αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό και του στέρησε ελεύθερο χρόνο, ενώ στην ερώτηση αν θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν στη σειρά, απάντησε «Όχι, δεν θα είμαι ... Θέλω να κάνω άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…».

T
Το Τατουάζ