Lifestyle|01.05.2021 16:53

Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη: Έλληνες celebrities εύχονται Καλή Ανάσταση

Newsroom

Τα δικά τους αναστάσιμα μηνύματα έστειλαν οι Έλληνες celebrities, μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram. Μπορεί να διανύουμε ημέρες καραντίνας και το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό απ' όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊου, όμως οι παραδόσεις και τα έθιμα εξακολουθούν να τηρούνται.

«Όλα δείχνουν πως ο Ιησούς Χριστός ανεστήθη, και αυτό δείχνει ότι μετά τα πάθη έρχεται η Ανάσταση. Αγαπώ τον θόρυβο με το τσούγκρισμα των κόκκινων πασχαλινών αυγών, προκαλούν χαρά και γέλιο είτε χάσεις είτε κερδίσεις. Ετσι, ευχάριστα και με ψυχική κάθαρση, αλλά και πνευματική, θ' ανταλλάξουμε ευχές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με χαρές, λοιπόν, ξεκίνησε ο μήνας Μάϊος και εύχομαι σε όλους να είναι ο πιο σπουδαίος» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε αυτάκια κουνελιού, τα έβαλε και στον σκύλο της και ευχήθηκε σωματική και ψυχική υγεία, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μεγάλο καπέλο της για να ευχηθεί καλό μήνα.

T
T

«Καλό μήνα να έχουμε! Με ανάσταση μέσα μας κι έξω μας, με περισσότερο φως, περισσότερη αγάπη, περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερη ευαισθησία, περισσότερη αλήθεια, περισσότερη ελευθερία και ωραίους ανθρώπους γύρω μας. Όπου λουλούδια και ευτυχία» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της.

T

Η Κατερίνα Στικούδη ευχήθηκε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, ενώ η Βίκυ Καγιά, με ένα μπουκέτο ροζ λουλούδια, ευχήθηκε καλό μήνα.

T
T
T

Η Φαίη Σκορδά κοινοποίησε μία εικόνα με κόκκινα αυγά, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Ν' ανθίζεις συνεχόμενα και εξακολουθητικά... σαν Πρωτομαγιά και σαν Ανάσταση. Χρόνια πολλά πίπολ μου. Αυτή είναι η ιστορία ενός κοριτσιού, την Άνοιξη, στην πόλη με έναν γάτο και μερικά λουλούδια».

T
T

«Καλώς τον Μάη. Εύχομαι να μας φέρει πιο κοντά. Φως στις ψυχές όλων μας. Καλή ουσιαστική Ανάσταση να έχουμε με όλη αυτή τη δοκιμασία που περάσαμε να φαντάζει ένα μάθημα με πολλές αναγνώσεις για τον καθένα. Υγεία και Αγάπη» σημείωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

T
T
Κατερίνα ΣτικούδηΠάσχαΣμαράγδα ΚαρύδηΒίκυ ΚαγιάΑνάσταση