Lifestyle|14.01.2019 15:32

Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Στο δικαστήριο για την αιματηρή ληστεία στο Λυκαβηττό

Newsroom

Ο κομμωτής των επωνύμων Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του και coach στο ριάλιτι μοντέλων Next Top Model, Έλενα Χριστοπούλου θα βρεθούν στο δικαστήριο για την υπόθεση με τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2016 στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό. 

Την ερχόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αναμένεται να αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την αιματηρή ληστεία, που έγινε τρία χρόνια πριν.

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης θα κληθεί να καταθέσει ακόμα μια φορά για τη νύχτα που δέχτηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο δικαστήριο θα δώσει κατάθεση και η τότε σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Από τον γάμο του ζευγαριού το 2011 (NDP photo)

Το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου, οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον κομμωτή και την τότε σύζυγό του, τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό τους στον υπόγειο πάρκινγκ της οικίας τους, στην περιοχή του Λυκαβηττού. 

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του Καλλίτση, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος και στα δύο πόδια. Οι δράστες είχαν πληροφορίες ότι το θύμα μετέφερε 200.000 ευρώ. Μετά από τετράμηνη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε όλο το προανακριτικό υλικό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και διαπιστώθηκε ότι κίνητρό τους ήταν η ληστεία. 

Ο γάμος τους έγινε τον Ιούλιο του 2011, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Λουτράκι, με κουμπάρα την στενή φίλη του Πάνου, Ελεονώρα Μελέτη. Τράβηξαν δρόμους χωριστούς το 2017, έναν χρόνο μετά το συμβάν της ληστείας.

T
T
T
Έλενα Χριστοπούλου