Lifestyle|09.05.2021 16:58

Άννα Μαρία Βέλλη: Με ένα βίντεο σπάει τα ταμπού για το «τέλειο» σώμα

Newsroom

H Άννα Μαρία Βέλλη - ή αλλιώς AmiYiami - μπήκε στο «Survivor 4» 55 κιλά και έχασε 7 κιλά μέσα στο παιχνίδι, όμως πλέον πήρε κιλά και ζυγίζει… 60 κιλά! «Είμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Λεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor στο περιοδικό «ΟΚ!».

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος στο συμβόλαιό της για το Survivor και τον πρώην σύντροφό της

Η Άννα Μαρία δημοσίευσε στο Instagram τo βίντεό της, το οποίο «λογοκρίθηκε» από το Tik Tok. Ένα βίντεο στο οποίο παρουσίασε τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor, αλλά έδειξε και το «ψέμα» που μπορεί να κρύβεται πίσω από τις άψογες «αξιοζήλευτες» φωτογραφίες που βλέπουμε στα social media. Δείτε το βίντεο - «Φιλική υπενθύμιση - Πάω να φάω (Ps. Το tik tok μου το κατέβασε )».

T

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: Οι τεμπέληδες της καλύβας είμαι εγώ και ο Τζέημς - Θέλω να κερδίσει ο Νίκος στο Survivor 4

Άννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4