Lifestyle|10.05.2021 15:51

Your Face Sounds Familiar: Ο Αλευράς εμφανίστηκε ως Φουρέιρα με τη διάφανη ολόσωμη φόρμα - Ποιος νίκησε στη βραδιά Eurovision

Newsroom

Ο μακροβιότερος διαγωνισμός τραγουδιού επέστρεψε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» του ANT1 με πολλές εκπλήξεις, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολύ δυνατές συμμετοχές. Οι εννιά παίκτες κλήθηκαν ν' αναπαραστήσουν διάφορες εμφανίσεις της Eurovision που έχουν αφήσει ιστορία.

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε την αγαπημένη της κριτική επιτροπή, τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και έναν επιπλέον κριτή, τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον θεσμό.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Απέρριψα δουλειές για το «YFSF All Star» και τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έβαλε φωτιά στο stage με το «Replay». Η ηθοποιός ακολούθησε πιστά το χορευτικό της Τάμτα και κούνησε τους κρυστάλλους από το αποκαλυπτικό κορμάκι, χορεύοντας πάνω στις vinyl μαύρες μπότες της. Παράλληλα, κατάφερε να ξεσηκώσει όλους όσους βρίσκονταν στο στούντιο, αλλά και την κριτική επιτροπή να της χαρίσει μερικά από τα πιο κολακευτικά σχόλια. 

Η Στικούδη έγινε Hadise και ο Αλευράς εμφανίστηκε ως Φουρέιρα

Ωστόσο, η πιο διασκεδαστική στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Θανάση Αλευρά. Ο ηθοποιός κλήθηκε να ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai» ως άλλη Ελένη Φουρέιρα με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει η τραγουδίστρια πριν από δύο χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «Swich Song». Γι' αυτή την εμφάνιση χρειάστηκε τη βοήθεια του Ίαν Στρατή, που ερμήνευσε το «Fuego», αλλά και του Πασχάλη Τσαρούχα που ερμήνευσε το «Toy».

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε φορέσει μια ολόσωμη διάφανη φόρμα, κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski, για την οποία ο Έλληνας σχεδιαστής χρειάστηκε τρεις βδομάδες δουλειάς!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Λούκας Γιώργκας βρέθηκαν στην ίδια σκηνή και μας γύρισαν δέκα χρόνια πίσω όταν, το 2011, την Ελλάδα εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Eurovision, το τραγούδι «Watch my Dance». Ο ηθοποιός και παίκτης του «YFSF All Star» θέλησε να δώσει, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερο του εαυτό και σε αυτό σίγουρα συνέβαλε η βοήθεια που είχε από τον Κύπριο τραγουδιστή. Φυσικά, η κριτική επιτροπή μόνο τα καλύτερα είχε να πει.

Η Κατερίνα Στικούδη, ως άλλη Hadise, ανέβασε τη θερμοκρασία στο πλατό του YFSF και κατάφερε ν' αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η Stefania στο «Your Face Sounds Familiar»

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» εμφανίστηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, λίγο πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ, έκανε μια στάση στο σόου μεταμφιέσεων για να τραγουδήσει το «Last Dance», σε μία ballad διασκευή.

Τη συνόδευσε στο πιάνο ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι ο δημιουργός του τραγουδιού, μαζί με τους Arcade και τη Sharon Vaughn. «Πάμε δυνατά! Είμαι πολύ χαρούμενη, θέλω να βρεθώ εκεί τώρα και να σκίσουμε για την Ελλάδα» σημείωσε με ενθουσιασμό η νεαρή τραγουδίστρια.

Creative Director για την οπτικοποίηση της εμφάνισης του τραγουδιού στη Eurovision είναι ο Ευαγγελινός. «Θέλω ο Φωκάς, αύριο στην πρώτη μας πρόβα, να μου πει: "Στεφανία το έχουμε". Με βοηθάει πάρα πολύ και έχω γούρι την ομάδα μου» πρόσθεσε.

Τι θα δούμε την επόμενη Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar

Με τον... παραδοσιακό τρόπο του buzzer, οι συμμετέχοντες του «Your Face Sounds Familiar - All Star» έμαθαν τις μεταμφιέσεις τους για την επόμενη εβδομάδα.

  • Λευτέρης Ελευθερίου: Κουρέας της Σεβίλλης
  • Μπέττυ Μαγγίρα: Elvis Presley
  • Ησαΐας Ματιάμπα: Sylvester
  • Ματθίλδη Μαγγίρα: Πάολα
  • Τάνια Μπρεάζου: Lara Fabian
  • Ίαν Στρατής: Κουασιμόδος

Ο Θανάσης Αλευράς, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Στικούδη επέλεξαν να κάνουν ξανά κάποια παλαιότερη μεταμφίεσή τους.

Διαβάστε επίσης«Πάμε Eurovision»: Νωρίτερα στο ERTFLIX η νέα εκπομπή της ΕΡΤ

EurovisionΘανάσης ΑλευράςΣτεφανία ΛυμπερακάκηStefaniaΜπέττυ ΜαγγίραAll Star Your Face Sounds Familiar