Lifestyle|11.05.2021 14:24

Αλέξης Παππάς: Ταξίδι – αστραπή στο Ντουμπάι για τα μάτια της Alessia Demetz

Newsroom

Ο Αλέξης Παππάς εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται εκτός «Survivor 4» και έτσι έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά του στην Αθήνα. Ο ηθοποιός αποτέλεσε έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, με κάποιους να τον συμπαθούν και άλλους να μην μπορούν να τον βλέπουν μπροστά τους.

Ο Αλέξης Παππάς, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, θέλησε να δει από κοντά την Alessia Demetz, με την οποία διατηρεί μια όμορφη σχέση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα από το «Πρωινό», ο ηθοποιός πραγματοποίησε ταξίδι – αστραπή στο Ντουμπάι ώστε να βρεθεί για λίγο στο πλευρό της.

«Πέρασαν και οι δύο πολύ ωραία. Μίλησε ο Αλέξης για την εμπειρία του από το ριάλιτι. Έμεινε δύο με τρεις μέρες εκεί. Κλείστηκε και ένα ραντεβού για την Αθήνα, μόλις ανοίξει ο τουρισμός» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει ότι ο ηθοποιός ζήτησε από την αγαπημένη του να μην δημοσιεύσει καμία κοινή τους φωτογραφία γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί ότι πήγε στο Ντουμπάι.

Ο Αλέξης Παππάς πρωταγωνιστής σε... βραζιλιάνικη σειρά

Παράλληλα, η Έλενα Πολυκάρπου, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Παππάς έκανε ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, καθώς τον θέλουν ν' αναλάβει τον ρόλο ενός μυστηριώδους άντρα σε μια βραζιλιάνικη σειρά, της οποίας την απόδοση κάνει η Ντέλλα Φώσκολου, κόρη του αείμνηστου Νίκου Φώσκουλου. Το σήριαλ αυτό θα είναι καθημερινό και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Με τον Αλέξη Παππά ήταν να παντρευτούμε τον Μάρτιο» λέει η κούκλα σύντροφός του

ΝτουμπάιSurvivor 4SurvivorΑλέξης Παππάς