Lifestyle|16.05.2021 22:52

Survivor 4: Πτώση στα νούμερα μετά την αποχώρηση του James - Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Newsroom

Αναστάτωση και πονοκέφαλο φαίνεται ότι έχει φέρει στον Ατζούν Ιλίτζαλι η οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή από το «Survivor 4», σύμφωνα με όσα ανέφερε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», το απόγευμα της Κυριακής (16/5). Ο «πρίγκιπας Τζέημς» είχε αναφέρει ότι κινδυνεύει να «χάσει το μυαλό του» από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και αποχώρησε. Φήμες, βέβαια, ήθελαν τον νεαρό παίκτη ν' αντιδρά στην ανακοίνωση από τον τούρκο παραγωγό για την παράταση του ριάλιτι.

«Η αποχώρηση του James άλλαξε όλο το παιχνίδι. Σε σημείο που όσοι είναι φανς του Survivor, σταμάτησαν να το παρακολουθούν. Άρχισε να χάνει τη δυναμική του ακόμα και στους πίνακες της τηλεθέασης. Ξεκίνησε, επίσης, μία τεράστια κριτική γύρω από τον Ατζούν Ιλίτζαλι ότι η απόφαση του να πάρει παράταση το παιχνίδι και να πάει μέχρι αρχές Ιουλίου, είναι ο βασικός λόγος που χαλάει το ριάλιτι στην καλύτερη του φάση. Οι τηλεθεατές χαλάστηκαν» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος του OPEN.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5), ο James επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου και κατάγεται. Ωστόσο, οι κάτοικοι του νησιού του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο και τον υποδέχτηκαν με…. «πριγκιπικές τιμές». Φώναζαν συνθήματα, είχαν δυνατή μουσική, ενώ καπνογόνα και πυροτεχνήματα συμπλήρωναν το εορταστικό κλίμα. Ανάμεσα στο πλήθος, βρισκόταν και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε έρθει αρκετά κοντά με τον James.

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο James ήταν σημαντικό κομμάτι στο Survivor»

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» για την εμπειρία του στο «Survivor 4» και σχολίασε την οικειοθελή αποχώρηση του James από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν το πίστευα μέχρι τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος είχε περάσει πάρα πολλά μέσα. Ηλπιζα ότι θα πήγαινε πάρα πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor» ανέφερε, αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι και συνέχισε: «Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες και πίστευα ότι θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ο James Καφετζής δέχθηκε ψυχολογική βία» αναφέρει ο κολλητός του

SurvivorSurvivor 4Τζέημς Καφετζής