Lifestyle|17.05.2021 18:59

Survivor 4: Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν για τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό

Newsroom

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού «Survivor» και ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του. «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να μην αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές και λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω».

Ο νεαρός κτηνοτρόφος άφησε το χωριό του, το Ζευγολατιό Κορινθίας, και έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο με στόχο το μεγάλο έπαθλο του τελικού, όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή «Love it», λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. «Ξέρω ότι θα έχουμε δυσκολίες με το φαγητό, αλλά πάμε δυνατά». Αυτό που έμεινε χαραγμένο στο μυαλό των τηλεθεατών από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο ήταν η φιλία του με τον James Καφετζή.

Παράλληλα, συζητήθηκε τόσο εντός όσο εκτός του Αγίου Δομίνικου η τρυφερή φιλία του με την Άννα Μαρία Βέλλη. «Κορίτσια ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα! Νικόλα σβάρνα όλα» έγραψε η influencer στο Instagram, μετά την αποχώρηση του. Πολλές φορές υπήρξε πρωταγωνιστής εντάσεων και συγκρούσεων, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες του έριξαν τα βέλη τους με την κάθε ευκαιρία.

Νίκος Μπάρτζης: Με πυροτεχνήματα θα υποδεχτούν τον Νίκο Μπάρτζη στο χωριό Ζευγολατιό

Ο Νίκος Μπάρτζης ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες από μικρός, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη. Είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Το πρωί της Δευτέρας (17/5), ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι «οι κάτοικοι του Ζευγoλατιού ζήλεψαν την υποδοχή του James. Θέλουν, λοιπόν, να κάνουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στο δρόμο από εκεί που στρίβεις από την Εθνική, μετά την Κόρινθο για το Ζευγολατιό. Το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά και τα πυροτεχνήματα θα σκάνε δεξιά και αριστερά, αυτή είναι η κατασκευή που θέλουν να κάνουν. Μετά θα μαζευτούν στην πλατεία του χωριού και θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη, στο οποίο οι οικείοι του Νίκου Μπάρτζη έχουν καλέσει και τον James και την Άννα Μαρία. Πληροφορίες λένε ότι η Άννα Μαρία είναι πιθανόν να παραστεί».

Διαβάστε επίσηςJames Καφετζής: Στράφηκαν εναντίον μου στο Survivor επειδή ήμουν δυνατός παίκτης

Νίκος ΜπάρτζηςSurvivorΆννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4