Lifestyle|21.05.2021 11:44

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα». Περιγράφοντας τη ζωή του, αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να πει το «ναι» στο ριάλιτι περιπέτειας. «Πριν πάω στη Φάρμα το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορονοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα» δήλωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως πριν συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, είχε ένα τροχαίο ατύχημα. «Χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό. Με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν έχει δει επεισόδια από τη «Φάρμα» και αυτό διότι δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα των παιδιών στο μυαλό του και να μπει στο τρυπάκι ν' απαντά σε ερωτήσεις. «Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τη σκέψη του και δεν ήθελα να βγω και να λέω διάφορα. Βγήκα σε κατάσταση αγάπης και κατανόησης». 

Τέλος, μίλησε για τον γιο του, Αλκιβιάδη, καθώς και για τη σύζυγό του, Σοφία με την οποία, όπως λέει, θα γυρίσει όλον τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσηςΗ Φάρμα: Στον «τάκο» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - «Αναψε» φωτιές με το καλλίγραμμο σώμα της

ΑΝΤ1ηθοποιόςΣτράτος ΤζώρτζογλουThe 2night showΦάρμα