Lifestyle|21.05.2021 12:06

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της από τη φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας

Newsroom

Βελτιωμένη, συγκριτικά με την Πέμπτη το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα Γεράνεια Ορη, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας απογειώθηκαν συνολικά 12 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα που συνδράμουν από αέρος για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οπως υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια, ενώ συνολικά η φωτιά έχει αφήσει πίσω της περισσότερα από 40.000 καμένα στρέμματα δασικής έκτασης. Η φωτιά έχει κάψει σπίτια, ένα εξ αυτών και της Μπέσσυς Αργυράκη, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.

Το πρωί της Παρασκευής (21/5), η τραγουδίστρια μίλησε τηλεφωνικά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και εξήγησε πως το εξοχικό της σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς να έχει ακόμα πλήρη εικόνα της κατάστασης. «Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε» ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Αυτή την ώρα, οι μεγάλες εστίες της πυρκαγιάς είναι στις περιοχές Χάνι Δερβένι, Αιγερούσες και Ντουράκος, έξω από το Αλεποχώρι, ενώ παραμένει μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς. Οι εστίες της παραμένουν πολλές και ενεργές, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις τις αντιμετωπίζουν δραστικά. Όσον αφορά τους ανέμους κόπασαν και είναι πλέον γύρω στα 4 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης: Αλεποχώρι: Η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές - Πολλά καμένα σπίτια - Πού κινείται το μέτωπο

πυρκαγιάΚορινθίαφωτιάΜπέσσυ Αργυράκη