Lifestyle|22.05.2021 23:22

Eurovision 2021 Τελικός: Εντυπωσίασε η Stefania με το Last Dance για την Ελλάδα

Newsroom

Στη 10η θέση - κατά σειρά εμφάνισης - είδαμε στον τελικό της Eurovision 2021, την υπέροχη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που ερμήνευσε το «Last Dance» για την Ελλάδα μας, στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ. Η 18χρονη Στεφανία ξεσήκωσε το κοινό στις κερκίδες, που της χάρισε το πιο ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα. Η 41η εμφάνιση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision έγινε με την νεότερη ερμηνεύτρια της βραδιάς. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν κάποια σημεία των χορευτών που δεν εξαφανίστηκαν τελικά με τη βοήθεια των ειδικών εφέ, η Στεφανία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2021 Τελικός: Τη βραδιά άνοιξε η λαμπερή Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo

Η Stefania ερμήνευσε το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn με δυναμισμό και φωνητική ακρίβεια, πλαισιωμένη από την απόλυτα συγχρονισμένη χορευτική ομάδα της (Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος). Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελικού, καθώς και τα ειδικά εφέ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε live μετάδοση στην Eurovision, δημιούργησαν ένα μοναδικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές.

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας στον Τελικό της Eurovision 2021:

T
T

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης φρόντισε για τα κοστούμια των χορευτών, ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Β' Ημιτελικού, η Stefania είχε μιλήσει στις κάμερες που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο. «Είμαι αρκετά χαρούμενη και κουρασμένη. Όσο περνούσε η ώρα και δεν άκουγα το όνομά μου, έλεγα: "ως εδώ ήταν, πάμε σπίτι". Είχα άγχος. Βέβαια, είχαμε κάνει πολλές πρόβες και όλα πήγαν καλά».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κοζάκου για Stefania και Eurovision: Όλοι σήμερα μιλούν για την ελληνική συμμετοχή

eurovision νικητέςStefaniaeurovision τραγούδιαThe Last Danceeurovision ΕλλάδαEurovision τελικόςγιουροβίζιονΣτεφανία ΛυμπερακάκηEurovision 2021