Lifestyle|27.05.2021 14:33

Jennifer Lopez: Νέες φωτογραφίες από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Newsroom

Από την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ το περιμέναμε από άλλου μας ήρθε! Οι φήμες ότι είναι και πάλι μαζί επιβεβαιώνονται, όπως βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) με τον ηθοποιό, Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «MailOnline» ο ηθοποιός πήγε στην Ανατολική Ακτή για να είναι κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ. Ο φακός απαθανάτισε τους «Bennifer» σε μία ενοικιαζόμενη υπερπολυτελή κατοικία στη Νότια Φλόριντα, ν΄απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι χαρούμενη, αλλά και εντυπωσιακή με ένα αέρινο φόρεμα με κορδέλες δεμένες στους ώμους της. Η «σχέση» του ζευγαριού ήταν μία έκπληξη για τους θαυμαστές τους σχεδόν 17 χρόνια μετά τον χωρισμό.

Μια πηγή στο «PEOPLE» δήλωσε ότι πριν από μερικές ημέρες η Τζένιφερ είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Μπεν.

«Η Τζένιφερ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για λίγες μέρες», ανέφερε η πηγή. «Είναι μαζί μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα. Είναι δύσκολα καθώς υπάρχει απόσταση αλλά φαίνεται ότι και οι δύο είναι έτοιμοι να το προσπαθήσουν. Η Τζένιφερ φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη». O ηθοποιός ζει στο Λος Άντζελες κοντά στα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ , ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο Μαϊάμι.

T

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Χωρισμός Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Τα έχει ξαναπεράσει, δεν θα κάτσει να κλαίει

Ο Μπεν Άφλεκ μπήκε ξάνα στη ζωή της σουπερστάρ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Άλεξ Ροντρίγκεζ, μέσω κοινής δήλωσης. Πρόσωπο από το περιβάλλον της σταρ δήλωσε στο People, ότι η Τζένιφερ δεν μπορούσε πλέον να «εμπιστεύεται» πλήρως τον Άλεξ. Η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν απόφαση της τραγουδίστριας. «Επέμεινε σε αυτό», ανέφερε η πηγή για την απόφαση της να διακόψει τη σχέση. «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που δεν είχαν επιλυθεί».

Ενώ η εικόνα που έδειχνε το ζευγάρι ήταν παραμυθένια η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική πίσω από τις κλειστές πόρτες. «Ήταν δυστυχισμένη και αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει» δήλωσε η πηγή .Οι φήμες ότι ο Ροντρίγκεζ ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους. «Είτε την έχει απατήσει είτε όχι, δεν έχει σημασία» εξήγησε πρόσωπο στο περιοδικό. «Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να ανεχθεί τον φόβο και την αμφιβολία στην σχέση τους». Ευτυχώς, η Λόπεζ είναι καλύτερα σήμερα. «Η Τζένιφερ έχει περάσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι η γυναίκα που θα καθίσει να κλάψει», αναφέρει η πρώτη πηγή. «Τα παιδιά της την κάνουν πολύ ευτυχισμένη. Είναι καλά».

Μπεν Άφλεκ: Η μάχη με το αλκοόλ και μία νέα ζωή

Από την άλλη, ο Μπεν Αφλεκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του τους προσωπικούς του δαίμονες και τον αλκοολισμό. Ο Αφλεκ οδηγήθηκε σε μια κλινική αποτοξίνωσης, καθώς φήμες τον ήθελαν χρόνια αλκοολικό - «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο». Τα δημοσιεύματα ήθελαν το πρόβλημα του Αφλεκ με το αλκοόλ να είναι και ο κύριος λόγος του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του του στάθηκαν οι φίλοι του, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αλλά και η πρώην σύζυγός του που τον συνόδευσε η ίδια στην κλικινή. «Ενα από τα πράγματα της αποτοξίνωσης είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός ότι η διαδικασία εμπεριέχει και ορισμένες... αξίες. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι υπόλογος των πράξεων σου. Να βοηθάς τους άλλους. Να ζητάς συγγνώμη, όταν κάνεις λάθος» είπε ο Μπεν Άφλεκ.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4: Γυμνοί οι παίκτες μπροστά στην κάμερα - Σάκης και Μαριαλένα «παίρνουν» τον αγώνα

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Μυρσίνη μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

Πρίγκιπας Χάρι: Αλκοόλ και ναρκωτικά για να ξεπεράσει τον θάνατο της Νταϊάνα

MasterChef 5 τελικός: Αποχώρηση έκπληξη και οι 3 φιναλίστ για τα 50.000 ευρώ

Τζένιφερ ΛόπεζΜπεν Άφλεκέρωτας