Lifestyle|31.05.2021 13:11

Νέα καταγγελία για Marilyn Manson: «Με βίαζε και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Newsroom

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) με τις υποθέσεις βίας που εκκρεμούν να έχουν ξεπεράσει τις 15. Άλλη μία γυναίκα τον κατηγορεί σύμφωνα με το TMZ ότι την βίαζε και απειλούσε να την σκοτώσει επί σειρά ετών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση προστίθεται στη λίστα με τις προηγούμενες και διερευνάται από τις Αρχές. 

Μία γυναίκα, που δεν αποκαλύπτει το όνομά της, ισχυρίζεται πως είχε δεσμό με τον ροκ σταρ το 2011 και ότι τη βίαζε και την ανάγκασε να παρακολουθήσει βίντεο άγριας κακοποίησης μιας άλλης γυναίκας. Βλέποντας τις δημόσιες καταγγελίες εναντίον του - από την ηθοποιό του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο και από την Έβαν Ράσελ Γουντ, αποφάσισε να βγει στη δημοσιότητα!

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία για Marilyn Manson: Είχε δωμάτιο βιασμού και το έδειχνε σε έφηβες

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο που είχε γυρίσει το 1996, με τίτλο «Groupie», όπου φαίνεται να κακοποιεί μία άλλη γυναίκα, την οποία έχει δέσει σε μία καρέκλα. Το θέαμα ήταν τραγικό και ο τραγουδιστής τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι κάθε φορά φοβόταν για τη ζωή της. Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, του επέστρεψε το κλειδί του σπιτιού του. Τότε εκείνος την βίασε ξανά και απείλησε να την σκοτώσει. Υπερηφανεύτηκε δε, πως θα τη γλίτωνε εξαιτίας της φήμης και των γνωριμιών του.

T

Μέριλιν Μάνσον: Της έδειχνε βίντεο στο οποίο κακοποιούσε μια άλλη γυναίκα - «Ήταν ηθοποιός» λέει ο τραγουδιστής

Πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι σκηνοθετημένο και για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η γυναίκα, που φαινόταν στο βίντεο, ήταν ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το Long Hard Road From Hell. Ο Μέριλιν Μάνσον πρόσφατα είχε μιλήσει μέσα από ένα live του στο Instagram για τις κατηγορίες, που έχει δεχτεί, υποστηρίζοντας πως όλες του οι ερωτικές σχέσεις ήταν απόλυτα συναινετικές.

Σάλο είχε προκαλέσει πριν από μερικά χρόνια μια ταινία μικρού μήκους του Μέριλιν Μάνσον με μία απίστευτη σκηνή βιασμού, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Λάνα Ντελ Ρέι. Τότε όλοι είχαν γράψει κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της Λάνα, αλλά κανείς δεν είχε σκεφτεί κάτι παραπάνω. Η πρώην σύζυγος του Μάνσον και βασίλισσα του «μπουρλέσκ», Dita Von Teese, έχει δηλώσει ότι η ίδια δεν είχε κάποια τέτοια εμπειρία μαζί του, αλλά τον χώρισε γιατί ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Η δισκογραφική εταιρεία του Μέριλιν Μάνσον διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του μετά τις απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Όλες οι ειδήσεις

Τάνια Μπρεάζου στο ethnos.gr μετά τον τελικό του YFSF All Star: Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Δέσποινα Βανδή: Aποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

Tα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου: Σκορπιοί, σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας

Μέριλιν Μάνσονσεξουαλική κακοποίησηκαταγγελίεςMeTooσεξουαλική επίθεσηΈβαν Ρέιτσελ Γουντκαταγγελίες για κακοποίηση