Lifestyle|01.06.2021 13:42

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα για το «body positivity» - Αγάπησε το σώμα σου και μην ακούς κανέναν

Newsroom

Body positivity και body shaming... όροι που μπαίνουν ενεργά στη ζωή μας από τη στιγμή που γυναικείες οργανώσεις, influencers και youtubers έθιξαν ζητήματα που σχετίζονται με την αποδοχή του σώματος με κάθε «ιδιαιτερότητά» του. Πολλές είναι οι φορές που η Ζέτα Δούκα έχει μοιραστεί δημοσίως θέματα που την έχουν απασχολήσει. Αυτή τη φορά η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό την οποία συνόδεψε με το εξής κείμενο.

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου, περιμένω μία συγγνώμη

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου. Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιώ; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Καλό καλοκαίρι».

T

Η ηθοποιός παλαιότερα είχε αποκαλύψει και τα σημάδια στο σώμα της από μία εγχείρηση, στην οποία είχε υποβληθεί, λέγοντας ότι μετά από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας κατέληξε να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. «Στη ζωή μου έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το σημάδι τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθιά στην ψυχή μας… Όλα όμως με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν όλα όσα έχω καταφέρει», είχε γράψει η ηθοποιός.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα καταγγελία για Marilyn Manson: «Με βίαζε και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το χωριό

Σοφία Μουτίδου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο συγκλονιστικά ψέματα για μένα»

Brad Pitt - Andra Day: Νέο ειδύλλιο για τον ηθοποιό; Την πολιορκεί από τα Όσκαρ

body positivitybody shamingΖέτα Δούκα