Lifestyle|07.06.2021 11:44

Meghan Markle: Όλοι εύχονται για τη νεογέννητη Λίλι - Ανακωχή πριν την καταιγίδα

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, στο οποίο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισαν να δώσουν τα ονόματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Το κοριτσάκι, που φέρει αυτές τις «βαριές« - θα έλεγε κάνεις - κληρονομιές βρίσκεται στην όγδοη θέση στη σειρά διαδοχής, ενώ ο μικρούλης Άρτσι βρίσκεται στην έβδομη. «Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, την Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ» ανέφερε ο γραμματέας τύπου του ζεύγους.

Διαβάστε επίσηςΜέγκαν Μαρκλ στην Όπρα: Ήθελα να αυτοκτονήσω, το παλάτι μού αρνήθηκε κάθε βοήθεια

Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα Κότατζ στην Καλιφόρνια, το πρωί της Παρασκευής (4/6). Ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό. «Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και ξεκουράζονται στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός τους.

T

Meghan Markle: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποβολή - «Κρατούσα τον Άρτσι όταν συνέβη»

Το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο Άρτσι, γεννήθηκε το 2019. η Μέγκαν είχε συγκλονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της όταν είχε μιλήσε για την επώδυνη αποβολή που είχε, ενώ κρατούσε στα χέρια της τον Άρτσι. Σε άρθρο με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» στους New York Times η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει: «Ήταν πρωί Ιουλίου και ξεκίνησε σαν όλες τις ημέρες. Έφτιαξα πρωινό, τάισα τα σκυλιά, πήρα βιταμίνες, βρήκα εκείνη την χαμένη κάλτσα, μάζεψα την κηρομπογιά που κύλησε κάτω από το τραπέζι. Έκανα τα μαλλιά μου αλογοουρά πριν σηκώσω τον γιο μου από την κούνια. Αφού άλλαξα πάνα, ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το παιδί αγκαλιά μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο. Ο χαρούμενος τόνος ήταν αντίθετος με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερα καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί ότι έχανα το δεύτερο» έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ.

Τέλος καλό όλα καλά για το ζευγάρι που μετά την συνέντευξή τους στην Όπρα για τα «δεινά» που πέρασαν στο παλάτι, απέκτησαν επιτέλουν και το δεύτερο παιδάκι τους.  Η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν εγκατασταθεί στο Λος Άντζελες με το μωρό τους, τον Άρτσι, αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης.

T

Ενθουσιασμος από τους γαλαζοαίματους για τη μικρούλα Λίλι 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ. Πόσο θα κρατήσει αυτός ο ενθουσιασμό είναι αβέβαιο, καθώς το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν έχουν αποφασίσει να μιλούν ελεύθερα στα media και να εκθέτουν τα καλά κρυμένα «μυστικά» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

T
T

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Μετά την αποφοίτησή της από το Northwestern University, από όπου πήρε πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις το 2003, έπαιξε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 2011 έως το 2018, ενσάρκωσε την Ρέιτσελ Ζέιν στη δραματική σειρά «Suits», στην οποία συμμετείχε για εφτά σεζόν. Στον κινηματογράφο έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της σε ταινίες όπως το «Remember Me» και το «Horrible Bosses» (2011). 

Όταν ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Σάσσεξ, ανακοίνωσε επίσης ότι αφήνει την υποκριτική της καριέρα.Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου 2018, και η Μέγκαν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, στις 6 Μαΐου 2019, ενώ στις 4 Ιουνίου το δεύτερο τους παιδί, μία κόρη, την Λίλιμπετ «Λίλη» Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Σάκης «έδειξε» την Καρολίνα - 100 φορές κομμάτια για τον Τριαντάφυλλο

Σερ Τομ Τζόουνς: Τα συγκινητικά λόγια αγάπης για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή

Στο πλευρό της Ναόμι Οσάκα και ο Γουίλ Σμιθ: «Έχεις δίκιο, κάνουν λάθος»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης για τον 3ο κύκλο - Καπνοβιομήχανος στη Λάρισα

Πρίγκιπας ΧάριγέννησηΜπάκιγχαμMeghan Markleπριγκίπισσα ΝταϊάναΜεγάλη ΒρετανίαΜέγκαν ΜαρκλΒασίλισσα Ελισάβετ