Lifestyle|09.06.2021 17:06

Νίκος Μπάρτζης στο Love it: «Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο» - Σε άβολη θέση η Ιωάννα Μαλέσκου

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor 4», ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στο «Love it» και θέλησε να ξεκαθαρίσει τις όποιες παρεξηγήσεις με την ομάδα της εκπομπής, συνεχίζοντας ότι άρχισε πριν από λίγες μέρες ο James Καφετζής. «Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα τη Χριστίνα είχα κάποιες αξίες. Όταν τραυματιζόμασταν ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια, ο κύριος Βασίλης Γρηγορόπουλος είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής» υπογράμμισε ο πρώην παίκτης του «Survivor». «Είπα ότι "θα σας φαινόταν περίεργο σε αυτό κλίμα, που βλέπαμε σε εκείνο το επεισόδιο, κάποιος να πει ότι το έκανε επίτηδες;". Αυτό είχα πει» απάντησε αμέσως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και στη συνέχεια ο Νίκος έβαλε το ηχητικό απόσπασμα από το κινητό του, με τον Βασίλη να μιλάει αρνητικά για εκείνον.

«Δε θα απαντήσω για τη δουλειά μου. Εκείνοι ως παίκτες ριάλιτι υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω… Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ, ας λάβεις και την απάντηση μου. Μου κάνει περίεργο το ότι έχετε παραχωρήσει κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεων σας σε μια εταιρία παραγωγής και ένα κανάλι με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000 και σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει εκπομπή, σε αυτό το κανάλι, που σχολιάζει αυτά που βλέπει» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης. Αργότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί για το συμβάν και να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα. «Θέλω να μπω στη συζήτηση όχι ως παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος ή τηλεθεάτρια. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που γνώρισα τηλεοπτικά, όπως και αν σε γνώρισα προσωπικά έχω σχηματίσει μια εικόνα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Έχουμε πει πολλές φορές ότι βλέπουμε κάθε φορά το επεισόδιο της κάθε ημέρας και σχολιάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά. Δεν βγάζουμε αποκυήματα της φαντασίας μας. Σέβομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Προσωπικά πολλές φορές έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη και είπα την άποψή μου ως Ιωάννα. Είναι σεβαστό ο άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Σαν εκπομπή δεν έχουμε εμπάθεια. Μπορεί να φαίνεται ακραίο κάτι που σχολιάζει ο Βασίλης, εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Σαν εκπομπή δεν είχαμε κάτι εναντίον σου».

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Θέμης Αδαμαντίδης: Ένας υπέροχος άνθρωπος όμηρος στα πάθη και στις ευαισθησίες του

Νάσος Κάτρης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη Χαλκίδα

ΣΚΑΪSurvivor 4Ιωάννα ΜαλέσκουΝίκος ΜπάρτζηςSurvivor