Lifestyle|16.06.2021 13:28

Ben Affleck: Φιλιά και αγκαλιές με Jennifer Lopez - Γιατί χώρισαν πριν από 17 χρόνια

Newsroom

Η επανασύνδεση της χρονιάς είναι γεγονός! Η ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) ζουν τον έρωτά τους στο Μαλιμπού. Ο φακός απαθανάτισε τους «Bennifer» σε τρυφερές στιγμές, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο Άφλεκ τα πάει πολύ καλά και με τα δίδυμα της τραγουδίστριας. Βίντεο που κυκλοφόρησε στα Μέσα δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται, ενώ εμφανίζεται και ο γιος της Λόπεζ, Μαξ.

Ο Μπεν Άφλεκ φημολογείται ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά και με τη μαμά της τραγουδίστριας, Γουαδελούπη, με την οποία γνωρίζονταν πριν από 17 χρόνια, όταν η Jlo και ο Μπεν ήταν αχώριστοι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six το ζευγάρι ήταν διαχυτικό καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο εστιατόριο και αντάλλασσαν φιλιά και πειράγματα. 

Διαβάστε επίσηςJennifer Lopez: Στους κόλπους του Netflix η ποπ σταρ - To deal πολλών εκατομμυρίων

Αποκλειστικό βίντεο από τη συνάντηση έδειξε ότι παρών ήταν και ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ, Μαρκ Άντονι αλλά και τα 13χρονα δίδυμα, Μαξ και Εμ.

 

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Γιατί χώρισαν πριν από 17 χρόνια;

Την περασμένη εβδομάδα, πηγή δήλωσε στο People ότι η μητέρα της Τζένιφερ είναι πανευτυχισμένη με την επανασύνδεση της κόρης της με τον σταρ του Χόλιγουντ και ότι στο παρελθόν η Γουαδελούπη «αγαπούσε τον Μπεν».

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της όταν γνώρισε τον Μπεν και ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Το 2002 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά λίγους μήνες μετά χώρισαν. Σε μετέπειτα συνέντευξή της η ποπ σταρ είχε πει «υπήρχε αγάπη εκεί» αλλά η δημοσιότητα ήταν αμείλικτη.

«Αγαπώ τον Μπεν αλλά ήταν υπερβολή όλη αυτή η πολιορκία επί δύο χρόνια. Ήμασταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα των περιοδικών με παράξενους τίτλους. Δεν θα κατηγορούσα τα media για τον χωρισμό, επηρέασαν όμως αρνητικά τη δυναμική της σχέσης μας» είχε πει η Τζένιφερ. 

Ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά εκτέθηκαν πάρα πολύ στα media και δεν ήταν προετοιμασμένοι ως προς το τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο. Το 2016 η Jlo είπε σε συνέντευξή της: «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια "δημόσια" σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί τη στιγμή που γεννήθηκαν τα ταμπλόιντ και είχαμε τρομερή πίεση. Σε άλλη στιγμή ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει;».  

Όλες οι ειδήσεις

Γιάννης Μπέζος: Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος

Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - Ποδήλατο με τον 27χρονο σύντροφό της

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

Τζένιφερ ΛόπεζσχέσηΜπεν Άφλεκ