Lifestyle|17.06.2021 19:07

Dior: Αποκλειστικές εικόνες από τα μοντέλα του οίκου πριν ανέβουν στη σκηνή στο Καλλιμάρμαρο

Newsroom

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επίδειξη μόδας που θα παρουσιάσει ο γαλλικό οίκος Dior στο Καλλιμάρμαρο. Τα φώτα θ' ανάψουν στις 21:30 για να ξεκινήσει το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο ο oίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Dior: Η φωτογράφιση του 1951, τα γυμνά της Νelly's στην Ακρόπολη και η Τζένιφερ Λόπεζ «ερήμην» του ΚΑΣ & Christian Dior: Ο μυστηριώδης θάνατος στα 52 και μία αυτοκρατορία από το μηδέν & Dior: Οι πρόβες των μοντέλων στο Καλλιμάρμαρο, η Ροζάνα Γεωργίου και τα φορέματα των 150.000 ευρώ

Η παραγωγή του γαλλικού brand έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ ήδη στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram έχουν ανέβει βίντεο, στα οποία η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιουρί, ξεναγείται στην Κνωσσό και τους Δελφούς, χώροι που έχουν εμπνεύσει τους σχεδιαστές της επετειακής συλλογής.

Τα ρούχα που θα φορέσουν τα μοντέλα φέρεται να κοστίζουν από 50.000 έως 150.000 ευρώ, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου. Το πρωί της Πέμπτης (17/6), τα μοντέλα αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Hilton με κατεύθυνση το Καλλιμάρμαρο για την πρόβα τους, ενώ από τα χαράματα φορτηγά μεταφορικής έφευγαν από το ξενοδοχείο γεμάτα ρούχα.

Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου
Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου

Όσον αφορά τους καλεσμένους, στο σύνολο τους θα είναι αυστηρά 400 άτομα, ανάμεσά τους ο Βασίλης Ζούλιας, η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Βίσση, η Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Ευγενία Νιάρχου, η διεθνής fashion designer Μαίρη Κατράντζου, η εγγονή της Cristiana Agnelli Bianca Brandolini, η σύντροφος του Τεό Νιάρχου και μοντέλο Camille Rowe, η Salma Hayek, η Brigitte Macron και η Marion Cotillard.

Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου
Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH, Αντουάν Αρνό, στον οποίο ανήκει ο Dior έχει ήδη έρθει στη χώρα μας και θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Ναταλία Βοντιάνοβα. Δίπλα τους και σε ρόλο οικοδέσποινας θα βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη. Παράλληλα, αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο πως το «παρών» στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα δώσει ως προσκεκλημένη και η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος του γαλλικού οίκου. Ωστόσο, οι διοργανωτές το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου
Copyright: Γεώργιος Παπαϊωάννου

Δείπνο αλα ελληνικά διοργάνωσε ο οίκος Dior

Παράλληλα, το Instagram έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο των καλεσμένων του Dior που βρέθηκαν στα Αναφιώτικα, στη σκιά της Ακρόπολης. Το βράδυ της Τετάρτης (16/6), οι υπεύθυνοι του γαλλικού οίκου διοργάνωσαν ένα παραδοσιακό δείπνο στο Γιασεμί. Κάθε λεπτομέρεια στο τραπέζι ήταν απολύτως εναρμονισμένη με την ελληνική παράδοση.

T
T

Τα πιάτα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Θέμις Ζουγανέλη, ήταν δικού της σχεδιασμού. Η ιδιοκτήτρια του brand «Themis Z» δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Dior, καθώς έχει συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας από το 2016.

T

Όλες οι ειδήσεις

Dior: Η φωτογράφιση του 1951, τα γυμνά της Νelly's στην Ακρόπολη και η Τζένιφερ Λόπεζ «ερήμην» του ΚΑΣ

H πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία γράφει ιστορία: Αρνήθηκε ποσό «μαμούθ» από το ολλανδικό κράτος

Christian Dior: Ο μυστηριώδης θάνατος στα 52 και μια αυτοκρατορία από το μηδέν

Survivor 4: Σάλος στο Twitter - Τα μαγαζιά του Ασημακόπουλου κάνουν έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν θετικά

Σαρλίζ ΘερόνΚαλλιμάρμαροΓιάννα Αγγελοπούλουεπίδειξη μόδαςΑκρόποληChristian DiorΡοζάνα ΓεωργίουΆννα ΒίσσηΜαρέβα Μητσοτάκη