Lifestyle|17.01.2019 14:54

Μήνυση στον Salt Bae γιατί έκλεβε τα φιλοδωρήματα των σερβιτόρων

Newsroom

Ο Τούρκος σεφ και ιδιοκτήτης αλυσίδας ρεστοράν με εξειδίκευση στα κρεατικά, έχει γίνει διάσημος από τον τρόπο που αλατίζει και εκατομμυριούχος λόγω των μαγαζιών του.

Λίγο καιρό μετά τον σάλο που προκάλεσε στην Ιορδανία φωτογραφία τού σεφ να αλατίζει τον Μυστικό Δείπνο, σερβιτόρος που δούλευε σε εστιατόριό του του έκανε μήνυση για έναν απίστευτο λόγο.

Την ίδια στιγμή που ο Salt Bae αλατίζει τα παϊδάκι του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή Νειμάρ και ποστάρει τη σκηνή στο Instagram, ένας πρώην σερβιτόρος ακονίζει τα... μαχαίρια του και τον στέλνει στα δικαστήρια.

T

Συγκεκριμένα, ο πρώην σερβιτόρος που δούλευε στο εστιατόριό του, ο Μουσταφά Φτετζά κατέθεσε μήνυση εις βάρους του σεφ, ισχυριζόμενος πως κλέβει τα φιλοδωρήματά του.

Όπως ανέφερε ο υπάλληλος, ο Salt Bae συγκέντρωνε όλα τα φιλοδωρήματα των σερβιτόρων και τα μοίραζε όπως εκείνος ήθελε, αφού πρώτα τους κράταγε και «φόρο»: «Οι πελάτες πίστευαν ότι το φιλοδώρημα που έδιναν πήγαινε μόνο στον σερβιτόρο τους, όμως έκαναν λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο Fteja.

Ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae, ζητά αποζημίωση για την απόλυσή του, ενώ η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης.

Εντωμεταξύ, ο σεφ «δίνει σόου» ψυχαγωγώντας διασημότητες που επισκέπτονται το ρεστοράν του:

T
εστιατόριο