Lifestyle|23.06.2021 16:04

Ana de Armas: Ζευγάρι με το μεγαλοστέλεχος του Tinder, Πολ Μπουκαδάκη

Newsroom

Δεν είναι μόνο ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) που ξεπέρασε τον χωρισμό του με την Κουβανή ηθοποιό Άνα Ντε Άρμας (Ana de Armas) πέφτοντας στην αγκαλιά της (πολύ) πρώην αγαπημένης του, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez). Και η Άνα ντε Αρμας σύμφωνα με το Page Six άλλαξε σελίδα και βρήκε το next best thing στο πρόσωπο του ελληνικής καταγωγής στελέχους της διάσημης εφαρμογής γνωριμιών, Tinder. Ο Paul Boukadakis - Πολ Μπουκαδάκης έχει γεννηθεί στην Τούλσα και σύμφωνα με το imdb έχει εργαστεί και στον χώρο του κινηματογράφου. 

Πηγή δήλωσε στο Page Six: «ο Πολ και η Άνα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Εκείνος ζει στο Όστιν, αλλά πηγαίνει και στην Σάντα Μόνικα. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί πριν φύγει η ηθοποιός για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της». Ο Paul Boukadakis ήταν συνιδρυτής και CEO στο Wheel, που αγοράστηκε από το Tinder το 2017 και εργάζεται στην δημιουργία content για την πλατφόρμα «Swipe Night». 

T

Η Άνα μελετάει τον ρόλο της για το φιλμ του Netflix, «The Gray Man», ενώ φωτογραφήθηκε από παπαράτσι σε χαλαρές στιγμές στα γυρίσματα στη Μαγιόρκα. Το Netflix εξασφάλισε τα δικαίωματα του βιβλίου «The Gray Man», που είναι ένα best-seller 12 ετών στις ΗΠΑ, μια σειρά βιβλίων από τον Μαρκ Γκρίνι, και το πλάνο κάνει λόγο για ένα franchise αντίστοιχο του James Bond. Παίζουν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

Άνα δε Άρμας με Μπεν Άφλεκ - Instagram

Μπεν Αφλεκ - Ανα ντε Αρμας: Γνωρίστηκαν σε... θρίλερ

Tην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν ο Μπεν Αφλεκ και η Ανα ντε Αρμας, τον Μάιο του 2020, στα ρομαντικά γενέθλια της ηθοποιού στην έρημο. Αν και φήμες ήθελαν την όμορφη Κουβανή ηθοποιό να έχει δεσμο με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), τελικά ήταν ο 47χρονος βραβευμένος με Οσκαρ Μπεν Αφλεκ που κέρδισε την καρδιά της.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να δείξει την αγάπη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το Κορίτσι του Μποντ είχε γιορτάσει τα 32α γενέθλιά της με τον ηθοποιό σε μια ρομαντική απόδραση στην έρημο. Τον Ιανουάριο του 2021 ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους με τα δημοσεύματα να λένε ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, αλλά θέλουν διαφορετικά πράγματα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water» και η  Άνα είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του Μπεν. Ο ηθοποιός είχε ταξιδέψει στην Κούβα και είχε γνωρίσει και την οικογένεια της Αρμας.

Η ηθοποιός ακόμα περιμένει την πρεμιέρα του νέου Μποντ: «Αισθάνομαι ότι μιλώ για το Μποντ εδώ και πολύ καιρό!» δήλωσε η Κουβανέζα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Flaunt. «Η αναμονή για κάτι τέτοιο, με κάνει νευρική... Δεν μπορώ να περιμένω!» Η επερχόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, αλλά η πανδημία επέφερε αλλαγή σχεδίων και μάλλον η μεγάλη στιγμή θα είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Όλες οι ειδήσεις

Αγώνας ασυλίας Survivor 4: Σάκης σε Μαριαλένα «Είσαι όλη μου η ζωή» και 2 υποψήφιοι

Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη για την 14χρονη Γωγώ – «Δεν πιάνει πια χώρο "η χοντρή" στην τάξη σου»

Victoria's Secret: Οι 7 νέες μούσες της φίρμας και η πώληση μισού δισ. που κατέρρευσε

Μπεν ΆφλεκTinderΆνα ντε Άρμας