Lifestyle|24.06.2021 14:49

Jennifer Aniston: Aποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Brad Pitt

Newsroom

Ένα περιστατικό ανάμεσα στους πρώην συζύγους Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στην 26η τελετή απονομής των βραβείων SAG πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής (19/01/2020) είχε «βάλει φωτιά» στη φαντασία των θαυμαστών ενός γάμου που έσβησε άδοξα στη θέα της δίμετρης Αντζελίνα Τζολί. Στο κόκκινο χαλί των Sag Awards 2020, h φωτογραφία που ξεσήκωσε όλους όσoι επιθυμούν να δουν το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί ήταν ένα στιγμιότυπο κατά κατά το οποίο ο Μπραντ αρπάζει το χέρι της Άνιστον από τον καρπό, ενώ εκείνη είναι ανόρεχτα γυρισμένη μακριά του.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον σε Μπραντ Πιτ: «Σάρωσε» η ατάκα «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι»

Μάλιστα, η Daily Mail στο Instagram δημοσίευσε και το βίντεο με το εν λόγω περιστατικό, σκανδαλίζοντας όλους όσοι θεωρούν ότι το πρώην ζευγάρι πρέπει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

T

Άνιστον για Μπραντ: Είμαστε φιλαράκια

Λίγους μήνες αργότερα η ηθοποιός  επανενώθηκε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ για μια ζωντανή ανάγνωση σεναρίου όπου του είπε την ατάκα «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» και έγινε viral. Oπως δήλωσε χθες σε συνέντευξή της στο «The Howard Stern Show» η Άνιστον, δεν υπήρχε αμηχανία μεταξύ τους. «Ήταν απίστευτα διασκεδαστικό. Ο Μπραντ κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι» είπε. Πιτ και Άνιστον υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005. Μετά ήρθε η λαίλαπα Αντζελίνα Τζολί.

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν «ψηφίζω» online dating - Δεν χρειάζεται να ξαναπαντρευτώ

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί η Άνιστον απάντησε: « Δεν ξέρω. Δεν είναι στα πλάνα μου. Θέλω να βρω εναν καταπληκτικό άνδρα και να ζήσουμε ευτυχισμένα, περνώντας όμορφα μαζί. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ελπίζουμε. Δεν χρειάζεται να είναι επίσημο με νομικά έγγραφα. Πάντως online dating δεν θα κάνω θα μείνω τους κανονικούς τρόπους ραντεβού. Έτσι το προτιμώ». Λίγο μετά το πολυσηζυτημένο reunion στα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία εξίσου δημοφιλή σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Η Apple TV κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του «The Morning Show» και ανακοίνωσε την πρεμιέρα της σειράς στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Έχω καλή καρδιά και είμαι υπέροχη φίλη. Ζω με αγάπη»

Mετά από μία πολυάσχολη μέρα η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να αφιερώνει χρόνο για να δει το ηλιοβασίλεμα, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο People. «Είναι η αγαπημένη μου στιγμή», λέει. «Μακάρι να μπορούσαμε να παγώσουμε τον χρόνο σε αυτήν τη μαγική ώρα. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε». Αποκαλύπτει ακόμα ότι είναι λάτρης του διαλογισμού. «Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα», λέει. «Αυτό είναι αρκετό και γράφω». Όταν ρωτήθηκε πώς θα περιέγραφε τη ζωή της αυτή τη στιγμή, η Τζένιφερ αναφέρει: «Ζω σε ένα πραγματικά ήσυχο μέρος. Έχω μια δουλειά που μου αρέσει, έχω ανθρώπους στη ζωή μου που είναι τα πάντα για μένα και έχω δύο όμορφα σκυλιά». Και καταλήγει: «Είμαι ένας πολύ τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος». 
Όσο για την «ευτυχία», η σταρ αναφέρει: «Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχουν σημάδια για αυτό. Υπάρχουν μόνο στιγμές που απλά νιώθεις...». «Η αυτογνωσία είναι το κλειδί» προσθέτει. Συμπληρώνει ακόμα ότι θα ήθελε ο κόσμος να τη θυμάται για το ότι κάνει τους γύρω της να γελούν. «Έχω καλή καρδιά και είμαι υπέροχη φίλη. Ζω με αγάπη», λέει η Τζένιφερ Άνιστον.

Όλες οι ειδήσεις

Denise Gough στο ethnos.gr για Monday: Λατρεύω την Ελλάδα, θέλω να φτιάξω ένα σπίτι εδώ μια μέρα

Britney Spears: Συγκλονίζει για την κακοποίηση από τον πατέρα της - Ήθελε να με πληγώνει, να έχει τον έλεγχο

Σπύρος Φωκάς: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Σε κρίσιμη κατάσταση

Μία ώρα απ’ την Αθήνα: H παραλία – κόσμημα με τα καταπράσινα πεύκα που είναι ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο

Τζένιφερ ΆνιστονΒραβεία SAGΜπραντ Πιτ