Lifestyle|26.06.2021 10:02

Τριαντάφυλλος: «Μου έχουν στείλει να πάθω καρκίνο μετά το Survivor» - Tο δυστύχημα του πατέρα του

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει, μίλησε για την εμπειρία του στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, ενώ απάντησε και στα hate comments που έχει δεχτεί στα social media.

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου. Αποφάσισα να πάω στο παιχνίδι για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4 - 5 μήνες. Στις δύο μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα» ανέφερε, αρχικά, ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία. Εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω μισό χρόνο. Στρατηγική στο παιχνίδι δεν είχα ποτέ, ήμουν ο εαυτός μου. Στρατηγική έκανα μια φορά και το δήλωσα σε όλους μπροστά. Τότε στο παιχνίδι ασυλίας με τον Σάκη».

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Η άφιξη με καπνογόνα και οι νέες προτάσεις για τηλεόραση με Αλέξη Παππά

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Δεν μπορείς να κλάψεις ψεύτικα. Γενικά, έχω γίνει πολύ χαζούλης. Συγκινούμε πολύ εύκολά. Μου έκαναν παρέα οι σαύρες στο παιχνίδι. Πρώτη φορά που με στήριξε ο κόσμος είπα ok, τη δεύτερη το ίδιο, την τρίτη το ίδιο. Και να έμπαινα ξανά το ίδιο θα ήμουν. Ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή από τον κόσμο και την αγάπη. Μου λένε ότι με αγαπάνε γι' αυτό που είμαι. Αυτό με συγκινεί. Θέλω να πω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα αρνητικά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Μου έχουν στείλει να πάθω καρκίνο, να πάθω αυτό και εκείνο. Νομίζω πως ότι είναι να πάθω θα το θέλει ο Θεός, όπως έγινε με τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών, ήρθε να με ακούσει που τραγούδαγα, με γύρισε σπίτι και μετά έχασα τον μπαμπά μου σε δυστύχημα. Καλό είναι να ευχόμαστε καλά πράγματα στους άλλους γιατί κάποια στιγμή θα μας το ανταποδώσει ο Θεός».

Η γνωριμία με τη σύζυγό του και ο λόγος που τσακώνεται μαζί της

Μιλώντας για τη σύζυγό του Δήμητρα, ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν. «Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει "ο Νίνο". Ποιος Νίνο, λέω, αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δε μίλαγε, δε μου έδωσε καμία σημασία. Τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε. Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν: "εσένα θα σε παντρευτώ". Μου απάντησε: "αυτός είναι τρελός". Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8 - 9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από τρία χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλης της και λέει: "που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον". Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η αιτία που θα τσακωθεί με τη Δήμητρα είναι επειδή εκείνη είναι τελειομανής . «Της αρέσει η τελειότητα και είναι πολύ σοβαρό παιδί. Με κρατάει πολύ. Με έχει σώσει από πολλά. Με έβαλε σε έναν σωστό δρόμο, ήμουν τσαπατσούλης σε όλα. Είναι η γιατρός της ζωής μου. Το παιδί μου με κάνει ότι θέλει. Η πιο δύσκολη μέρα μου στο Survivor ήταν 14 Απριλίου που είχε γενέθλια το παιδί μου και εγώ ήμουν στην καλύβα. Ούτε το φαγητό ήταν, ούτε οι συνθήκες».

Ο Τριαντάφυλλος στο εξομολογητήριο

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο καλλιτεχνικό του μέλλον. «Έχω υπογράψει με τον κ. Τσακουμάκο. Τα έχουμε βρει σε όλα και όποιος και να είναι. Είναι υπέροχοι καλλιτέχνες με καριέρες. Δεν έχω υπογράψει σε πιο από τα δύο κέντρα θα είμαι, στο Κέντρο Αθηνών ή το Estate. Θα είμαι και με συνεργασία έκπληξη».

Μετά τη συνέντευξή του με τον Θέμη Γεωργαντά, ο Τριαντάφυλλος πέρασε στο εξομολογητήριο και απάντησε σε αμήχανες ερωτήσεις. Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι είναι τρελός, ενώ θα προτιμούσε να κλειστεί σε ένα μικρό ασανσέρ με τον Ασημακόπουλο και όχι με την Καρολίνα. «Θέλω να του εξηγήσω ότι δεν χρειάζεται να έχουμε κακίες, ούτε ζήλιες. Θα ήθελα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που έγιναν».

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια - Λείπει από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία αγκαλιά στο Instagram - «Προς το παρόν θα αποφύγω τον γάμο»

Justin Bieber: Διακοπές στη Μύκονο και το βίντεο που έφτιαξε για την Σαντορίνη

Denise Gough στο ethnos.gr για Monday: Λατρεύω την Ελλάδα, θέλω να φτιάξω ένα σπίτι εδώ μια μέρα

SurvivorAfter DarkκαρκίνοςΤριαντάφυλλοςΓιώργος ΑσημακόπουλοςSurvivor 4