Lifestyle|17.01.2019 19:06
Από αναβολή σε… αναβολή η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά (vids)
NewsroomΤο πρωί της Πέμπτης (17/1), ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως η νέα εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά πήρε κι άλλη αναβολή. Μπορεί το trailer της εκπομπής να έχει κυκλοφορήσει ήδη από τον Νοέμβριο, ακόμη όμως δεν έχουμε δει το «After Dark» στις οθόνες μας.
Το αρχικό σενάριο ήταν να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Ο καλεσμένος θα ήταν ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης. Η δεύτερη αναβολή, όμως, δεν άργησε να έρθει καθώς ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να εγκαινιάσει τη late night ζώνη του με το νέο πρόγραμμα, αρχές Φλεβάρη.
Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι τα σκηνικά δεν είναι έτοιμα ακόμα και πολύ πιθανόν είναι να δούμε την εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά τον Μάρτιο μαζί με το «Ράδιο Αρβύλα».
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα Χριστούγεννα
- Δίκη Βαλυράκη: Κατάθεση «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα - «Ο πρώτος τον χτυπούσε, ο δεύτερος σαν να τον αποτελείωνε»
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή