Lifestyle|29.06.2021 13:58

Daniel Craig στις Σπέτσες: Πρώτη σκηνή του «Knives Out 2» με Kate Hudson

Newsroom

Σκηνή πρώτη 3,2,1, ... Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) εντυπωσιακή στα γυρίσματα για την ταινία «Knives Out 2» που μόλις ξεκίνησαν στις Σπέτσες μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) . Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ταλαντούχο δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο σύμφωνα με δημοσίευμα και φωτογραφίες της DailyMail.

Ο Ντάλιελ Κρεγκ παίζει τον ρόλο του ιδιοφυή ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλανκ» και στα γυρίσματα φορά με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο. Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιstagram και στο Twitter με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών και σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

T

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έφτασε στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι στις αρχές της εβδομάδας για τα γυρίσματα της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2» (Knives Out 2) του Netflix, η οποία θα γυριστεί στη χώρα μας τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» (24/6) εκτός από τον 007 James Bond, στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται η Κέιτ Χάντσον, ο Έντουαρτ Νόρτον, αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας.  

T

Τα γυρίσματα της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2» - Σπέτσες και Πόρτο Χέλι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου, τα γυρίσματα θα αρχίσουν από τις Σπέτσες και συγκεκριμένα την Ντάπια, όπου θα γίνουν οι περισσότερες σκηνές. Θα ακολουθήσουν γυρίσματα και σε άλλες τοποθεσίες στο Πόρτο Χέλι, αλλά και σε αλλά παραθαλάσσια μέρη της περιοχής. Όλα είναι στην τελική ευθεία και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο Πόρτο Χέλι, αφού καθημερινά γίνονται fittings αλλά και συσκέψεις στο στρατηγείο που έχει στηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, το οποίο  έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και είναι πολύ γνωστό και για τους συνεδριακούς του χώρους. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή περίπου 300-350 ατόμων που πραγματοποιείται στην χώρα μας με την συνδρομή του ΕΚΟΜΕ.

Ο Ντάνιελ Κρέγκ σε υπερπολυτελή βίλα και η έκρηξη ενός σκάφους

Για τη διαμονή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει κλειστεί μια υπερπολυτελή βίλα της περιοχής η οποία βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων. Μάλιστα ειδικά για τον Ντάνιελ κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο αφού ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ του Χόλιγουντ. Φυσικά έχουν κλειστεί και άλλες βίλες της περιοχής έτσι ώστε σε περίπτωση που μαθευτεί που μένει να υπάρχει και plan b.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει ένα ομοίωμα του σκάφους, άλλο ένα σκάφος που θα ανατιναχτεί πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με το σενάριο. Το story line θα αναφέρει ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Kate Hudson: Η γνωστή σταρ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα (στο Πόρτο Χέλι τελικά;)

Στην πρώτη ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, ο Κρεγκ υποδυόταν τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ. Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με την έγκυο σύντροφό του - «Ακόμα περιμένουμε»

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση – «Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα»

Survivor 4 τελικός: Ποιος κέρδισε τον αγώνα κατάταξης - Ηλίας Κόρο σαν δύο ξένοι

Hailey Bieber: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Justin - Μετά τη Μύκονο στη Μήλο

Kate HudsonΝτάνιελ Κρεγκκινηματογραφικά γυρίσματαΚέιτ Χάντσον