Lifestyle|14.07.2021 17:29

Κατερίνα Καραβάτου Vs Μαριλού Ρεπαπή: Το παρασκήνιο γύρω από τη ρήξη στη σχέση τους

Newsroom

Μετά το φινάλε της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ακούγεται έντονα η φήμη πώς η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου, Μαριλού Ρεπαπή, μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και σχολιαστή του «Shopping Star», Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ετοιμάζουν μία νέα εκπομπή που θα προβάλλεται πριν από τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.

Διαβάστε επίσηςΆση Μπήλιου: Παραμένει στο Star μετά το φινάλε της Καραβάτου

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση» έγραψε η Μαριλού Ρεπαπή στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η ρήξη στη σχέση τους

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συζητήθηκε στο «Καλοκαίρι #not», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη. Μετά το φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου», έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ, με αυτό να επιβεβαιώνει ότι τους τελευταίους μήνες υπήρχαν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία είπε ότι, έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Η νέα εκπομπή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα και του znews.gr, ωστόσο, η Μαριλού Ρεπαπή με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, παρά τις διαψεύσεις της πρώτης, ετοιμάζουν τη δική τους πρωινή εκπομπή με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Εφραιμίδη. Ο ίδιος, μάλιστα, σε ραντεβού που έκανε με υποψήφιους συνεργάτες αποκάλυψε πως θα έχει τη μορφή σατιρικής χιουμοριστικής εκπομπής που θα ασχολείται με τα πρόσωπα της σόουμπιζ και όχι μόνο.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Ελένη Δήμου: «Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω»

Emmy 2021: Χάρι και Μέγκαν υποψήφιοι για βραβείο - Η τρανς ηθοποιός MJ Rodriguez γράφει ιστορία

Ματίνα Παγώνη: «Είναι δυνατόν ν' αφήσω την Ιατρική για να πάω στο Dancing with the stars;»

Κλέλια Ρένεση: Διάσημες Ελληνίδες εξυμνούν την ανάρτηση – καταπέλτη της ηθοποιού

Χριστίνα Μπόμπα: Την κατηγορούν ότι είπε ψέματα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μαριλού ΡεπαπήΣτην φωλιά των Κου ΚουΚατερίνα ΚαραβάτουStar