Lifestyle|15.07.2021 16:07

Ορέστης Τζιόβας για Άγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»

Newsroom

Ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος πρωταγωνιστεί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη θεατρική παράσταση «Το νυφικό κρεβάτι» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις «Άγριες Μέλισσες», τονίζοντας πως οι συνάδελφοί του που συμμετέχουν στη σειρά, εκτός από τους πρωταγωνιστές, «παίρνουν πενταροδεκάρες».

«Γνωρίζω πως στις Άγριες Μέλισσες, εκτός των πρωταγωνιστών, τα χρήματα που παίρνουν οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημα. Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες. Στη δικιά μου περίπτωση, επειδή είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν θα συνέβαινε αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε. Όλοι οι παραγωγοί εκμεταλλεύονται το οικονομικό σύστημα που πάει από το κακό στο χειρότερο και δίνουν με πολύ μεγάλη χαρά τον βασικό μισθό, 534 ευρώ». 

T

Παράλληλα, ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για την περίοδο που τα θέατρα ήταν κλειστά. «Τα έβγαζα πολύ δύσκολα οικονομικά. Ζει κανείς με 534 ευρώ το μήνα; Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όταν το κράτος μου δίνει 534 ευρώ, πώς θα ζήσω; Θα σκοτώσω για να ζήσω και μιλάω πολύ σοβαρά. Πήρα και μια επιστρεπτέα 2000 ευρώ, επειδή είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έδωσε δανεικά η αδερφή μου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι».

Όλες οι ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Οι 6 αναρτήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Πού βρέθηκε πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Δέσποινα Βανδή: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα» - Το τραγούδι που «σημάδεψε» το διαζύγιό της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Oι επιστήμονες τώρα μας τα γυρίζουν, ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει»

Ηλίας Μπόγδανος για το ατύχημα που είχε: «Είχα εσωτερική αιμορραγία κι αφαίρεσα τη σπλήνα μου»

Ορέστης ΤζιόβαςΆγριες μέλισσες