Lifestyle|20.07.2021 09:46

Άννα Βίσση - Καίτη Γαρμπή: Τραγούδησαν Τόλη Βοσκόπουλο - «Είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας»

Newsroom

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία. Ο «Άρχοντας της πίστας» άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσηςΤόλης Βοσκόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα» του τραγουδιού & Μαρία Ιωαννίδου: «Τον αγαπούσα πολύ, έχασα ένα μέλος από την οικογένειά μου»

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του, έκανε η Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε στο «Άλσος». «Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη.

Ο Τόλης όμως – δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε – σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε. Επίσης, το λιγότερο είναι να ξεκινήσω με ένα τραγούδι του» ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Βίσση και στη συνέχεια ερμήνευσε το «Ένα ρολόι σταματημένο».

Καίτη Γαρμπή: Το ντουέτο και τα συγκινητικά λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Συγκινημένη, όμως, ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τον Διονύση Σχοινά στο Κατράκειο και στην αρχή της συναυλίας αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο με μερικά τρυφερά λόγια. «Αυτή η βραδιά θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν είχε φύγει από κοντά μας αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος» είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και ερμήνευσε το «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Σημειώνεται ότι η Καίτη Γαρμπή και ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεργάστηκαν επί σκηνής τη σεζόν 2003 - 2004, ενώ κυκλοφόρησαν και ένα ντουέτο, με τίτλο «Εμείς», το οποίο έχει γράψει η Άντζελα Γκερέκου.

Όλες οι ειδήσεις

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του - «Σ' αγαπώ πολύ»

Χάρις Αλεξίου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»

Γκέλυ Μαυροπούλου: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη πρωταγωνίστρια

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

θάνατοςΤόλης ΒοσκόπουλοςσυναυλίαΆννα ΒίσσηΚαίτη Γαρμπή