Lifestyle|23.07.2021 14:27

Νίκος Βέρτης: Mε... φορητό ηχείο στα σοκάκια της Μυκόνου λόγω απαγόρευσης της μουσικής

Newsroom

Ο λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, επισκέφθηκε τη Μύκονο και μαζί με φίλους τους περπάτησαν στα Ματογιάννια κρατώντας ένα ηχείο. Ωστόσο, αν και κανείς θα περίμενε να ακούει δικά του τραγούδια, εκείνος άκουγε... ανατολίτικη μουσική. Σημειώνεται ότι στο νησί των Ανέμων υπάρχουν περιορισμοί, καθώς όπως είναι γνωστό από το περασμένο Σάββατο (17/7), δεν επιτρέπεται τα μαγαζιά να παίζουν μουσική.

Όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορoνοϊό, τα δεδομένα στην Μύκονο δείχνουν επιδημιολογική επιβάρυνση και μικρή τάση μείωσης. Στο νησί δεν υπάρχουν νέες συρροές και τα κρούσματα συνδέονται με υπάρχουσες μολύνσεις. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, τα πρόσθετα μέτρα δείχνουν ότι μερικώς κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του κορoνοϊού, με αποτέλεσμα να ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες θ' αποφασιστεί εάν θα παραταθούν ή όχι.

Επίσης, ενημέρωσε ότι όλοι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο με δυο τεστ εβδομαδιαίως και συγκεκριμένα σε ένα self test και ένα rapid test. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά όλη την επικράτεια.

Όλες οι ειδήσεις

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει τον Χαρδαλιά για τα μέτρα της Μυκόνου

Λίτσα Πατέρα: Η… κρούση της Ελένης Μενεγάκη στην αστρολόγο - Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1;

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται στη Σύρο με πολιτικό γάμο

Νίκος Ξανθόπουλος: «Έχεις κι άλλο γιο από τον πρώτο σου γάμο» - Το παράπονο της ανιψιάς του

Νίκη Βίσση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος συγκαλύπτει ποιόν»

Νίκος ΧαρδαλιάςΜύκονοςμέτρα κορονοϊόςΝίκος Βέρτης