Lifestyle|28.07.2021 16:11

Δήμητρα Κατσαφάδου: Όταν η επιχειρηματίας και χημικός έπαιζε στα... «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Newsroom

H Δήμητρα Κατσαφάδου, η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose», επιτυχημένη χημικός και επιχειρηματίας, που έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη viral ατάκα της «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» είχε κάνει στο παρελθόν ένα πέρασμα από τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Το συγκεκριμένο απόσπασμα παρουσιάστηκε από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» του OPEN, το πρωί της Τετάρτης (28/7).

Στη σειρά συμμετείχαν διάφοροι γνωστοί και μη ηθοποιοί ως γκεστ ή έχοντας μικρούς ρόλους. Ενδεικτικά έχουν πάρει μέρος ηθοποιοί, όπως ο Γεράσιμος Γεννατάς, στο ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού (Λεωνίδα Σερέτη), ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο ρόλο του αδιάφθορου αστυνομικού (Δημήτρη Γλάρου), ο Γιάννης Μπέζος στο ρόλο του επιτυχημένου δικηγόρου (Αρίστου), η Αλεξάνδρα Παντελάκη, στο ρόλο της Ευγενίας Καπερνάρου - Μάτσουλα και ο Ηλίας Μαμαλάκης στο ρόλο του Θεόφιλου Μάτσουλα. Ακόμη, στη σειρά συμμετέχει και το Θηρίο (Κώστας Δράκουλας).

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2008 και την επιμέλεια του σεναρίου είχαν ο Βασίλης Ρίσβας και η σύζυγός του, Δήμητρα Σακαλή. Όλα ξεκινούν όταν ο Θράσος Κουτρουμπάς, ένας φιλήσυχος βιοπαλαιστής, κληρονομεί την τεράστια περιουσία του αδερφού του Αποστόλη Κουτρουμπά, ανθρώπου της νύχτας και ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της μαύρης κωμωδίας, η βίλα χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι των παικτών του μουσικού ριάλιτι «Star Academy», και αργότερα οι ιδιοκτήτες της την πουλούσαν έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Όλες οι ειδήσεις

Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππιδη: «Είναι ένας νεόπλουτος της εξουσίας»

Πασχάλης Τσαρούχας για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Στις αρχές Σεπτέμβρη θα κλείσουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις»

Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Νιώθω μια ανακούφιση»

Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

MEGAΔήμητρα Κατσαφάδου