Lifestyle|22.06.2020 15:52

Μαζωνάκης - Γεωργούλης: Στην κριτική επιτροπή του «YFSF»

Newsroom

Το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει για πέμπτη σεζόν. Νέοι διαγωνιζόμενοι, νέες ενσαρκώσεις, ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People στην κριτική επιτροπή έχουν κλείσει ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μιμή Ντενίση, ενώ όπως όλα δείχνουν την τετράδα θα συμπληρώσουν ο Γιωργος Μαζωνάκης και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Οι δυο τελευταίοι είναι σχεδόν σίγουροι αν και δεν έχουν πέσει ακόμη οι τελικές υπογραφές. Βέβαια, δεν υπάρχουν περιθώρια για μεγάλες ανατροπές, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε γυρίσματα. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρόλο που ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τελικά δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του σόου. Ο λόγος είναι ότι οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Ζω για σένα» σημειώνουν τεράστια επιτυχία και έτσι ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των εμφανίσεων του. Άρα, υποχρεωτικά τις Τετάρτες θα βρίσκεται στο Θέατρο Βεργίνα. Το γύρισμα του «YFSF» θα γίνεται κάθε Τετάρτη καθώς δεν θα είναι πλέον ζωντανό. 

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, θα ανέβουν στο stage του σόου του ΑΝΤ1 για να υπερβούν τους εαυτούς τους και να αποδείξουν ότι όλα μπορούν να συμβούν. Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Το τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Η πρεμιέρα του σόου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1. 

Γιώργος ΜαζωνάκηςAll Star Your Face Sounds FamiliarΓιώργος Γεωργούλης