Lifestyle|29.07.2021 12:52

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Newsroom

Μετά το φινάλε της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε, μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, ότι η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία, με την οποία παλεύει μέχρι σήμερα, ενώ ο πατέρας της έδωσε τη δική του μάχη με τον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια δεν φεύγει στιγμή από το πλάι της μητέρας της, η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (29/7) η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, με τον αδελφό της, Γιάννη, να κουρεύει τη μητέρα τους. «Αυτός εδώ ο υπέροχος τύπος κούρεψε με δεξιοτεχνία τη μανούλα του και στη συνέχεια αντέγραψε το look από τη ζήλια του. Σ’ αγαπώ» έγραψε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, κάνοντας έκκληση για αιμοδότες. «Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας. Τηλ. για ραντεβού αιμοδοσίας στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – 2313307015».

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

Νάντια Μπουλέ - Μίνως Θεοχάρης: Η εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ΣΚΑΪ

λευχαιμίαπαρουσιάστριαΣίσσυ Χρηστίδουνοσοκομείο