Lifestyle|20.01.2019 17:36

Στην τελική ευθεία το «X Factor»

Αλέξης Μίχας

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την τηλεοπτική επαναφορά του «Χ Factor» μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Την προηγούμενη εβδομάδα γυρίστηκε το τρέιλερ για την έναρξη της δήλωσης συμμετοχής των ενδιαφερομένων, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», είναι ευρηματικό και εντυπωσιακό. Αναμένεται να έρθει στους δέκτες μας τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη στελέχωση της κριτικής επιτροπής. Ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει επαφές, ενώ κρούσεις έχουν γίνει τόσο στον Γιώργο Μαζωνάκη όσο και στην Πάολα. Για το πάνελ της επιτροπής συνεχίζει να συζητά και η Τάμτα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τους χρόνους της, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που φέρνει στο πρόγραμμά της η εκπροσώπηση της Κύπρου στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Το «X Factor», μέσα από τη συχνότητα του Open TV, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με πολλές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ειδική εφαρμογή μέσω κινητού για το talent show (application). Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το πλατό στο οποίο θα υποδεχθεί επιτροπή, διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε περισσότερο στο «Tv Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Δέσποινα ΒανδήOpen TVX Factor