Lifestyle|03.08.2021 17:32

Charlize Theron: Διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά και τη μητέρα της

Newsroom

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) επέλεξε τη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, καθώς βρέθηκε για πέντε ημέρες στο νησί των ανέμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, η βραβευμένη με Όσκαρ («Monster») ηθοποιός από τη Νότια Αφρική ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Σαρλίζ Θερόν: Τι πρέπει να ξέρει ένας άντρας για να της προτείνει ένα ραντεβού

Η 45χρονη σταρ έκανε μια στάση σε μία από́ τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, με ιδιωτική́ πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η Σαρλίζ Θέρον διατηρεί ένα πολύ διακριτικό προφίλ στα social media και σπανιότατα φωτογραφίζεται με τα δυο υιοθετημένα παιδιά της σε ιδιωτικές στιγμές. Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και με πολυτελές γιοτ και ταξιδεύει στις Κυκλάδες.

Η ηθοποιός πόσταρε στο Instagram μία βουτιά με τις κόρες της, γράφοντας: «Εγώ και τα κορίτσια μου, για πάντα».

T

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έχω νταντά για τα παιδιά μου και μόλις έκανα τρία χειρουργεία»

Με παλαιότερη δήλωσή της στο περιοδικό Us Weekly, στο πλαίσιο της εκδήλωσης 26th Annual Elle Women In Hollywood, η ηθοποιός είπε: «Μόλις έκανα τρία χειρουργεία. Βρίσκομαι σε πρόμο για δυο φιλμς… Δεν έχουμε νταντά αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω και να έχω αυτή την καριέρα, αν δεν είχα βοήθεια και υποστήριξη».

T

Η ηθοποιός εξήγησε ότι έχει τη βοήθεια των φίλων και της μητέρας της στο μεγάλωμα των παιδιών της: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή μου που θεωρώ "οικογένεια" έχει προσφερθεί και σημαίνει πολλά για εμένα. Απόψε, για παράδειγμα, ένας φίλος μου έχει αναλάβει τα δυο κουτάβια που μόλις υιοθετήσαμε. Ενώ η μαμά μου μαγειρεύει το δείπνο για τα παιδιά».

T

H Θερόν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό της στα γυρίσματα της ταινίας «Aeon Flux», έναν τραυματισμό που κόντεψε να την αφήσει παράλυτη το 2005. Η Θερόν έπεσε τραυματίζοντας τον λαιμό της και έφτασε χιλιοστά από το να δημιουργήσει μόνιμη βλάβη στο σώμα της. «Οκτώ χρόνια διαχείρισης πόνου, και δεν μπορούσα να ξεφορτωθώ τους σπασμούς και τις βλάβες στα νεύρα μου. Έκανα χειρουργείο και ευτυχώς το σώμα μου πλέον λειτουργεί τέλεια ξανά» είχε δηλώσει η Σαρλίζ Θερόν. Ακόμα ένας τραυματισμός στα γυρίσματα της ταινίας «The Old Guard» για το Netflix την έστειλε τρεις φορές στο χειρουργείο. 

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Billie Eilish: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;»

Kathy Griffin: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα - «Δεν έχω καπνίσει ποτέ»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ξεσπά κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι»

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια για το ζευγάρι

ΜύκονοςδιακοπέςΠάροςΣαρλίζ Θερόν