Lifestyle|05.08.2021 14:15

Jennifer Aniston: Η λατρεία στη Jennifer Lopez και πώς «μηδένισε» τους ανεμβολίαστους

Newsroom

Η 52χρονη σταρ των «Friends» Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φιλοξενείται στις σελίδες του InStyle και αποκαλύπτει ότι λατρεύει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), διαθέτει μνημειώδη αυτοσυγκράτηση και κάνει pilates μετά από έναν τραυματισμό (που κανείς δεν έμαθε ποτέ!).

Στο κόκκινο χαλί η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχεται την JLo: «Είναι τόσο πανέμορφη». Παρότι έχει χρόνια εμπειρίας φωτογραφίσεων και έχει περπατήσει αμέτρητα κόκκινα χαλιά, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχεται ότι ακόμα νιώθει άβολα όταν ποζάρει μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους. «Ο στιλίστας σου λέει: "Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Κάνε το πάντα έτσι!". Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω πώς να σταθώ σε ένα κόκκινο χαλί, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», λέει η Άνιστον, στο InStyle Σεπτεμβρίου.

Τζένιφερ Άνιστον για Λόπεζ: «Είναι πανέμορφη - Σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι»

Ωστόσο υπάρχει μία γυναίκα την οποία η Άνιστον θαυμάζει για τις πόζες της στο κόκκινο χαλί. Κι αυτή είναι η Τζένιφερ Λόπεζ. «Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της δίνει την έξαψη στο βλέμμα. Είναι εκπληκτικό. Φαίνεται σαν είναι θυμωμένη με κάποιον, αλλά είναι τόσο πανέμορφη. Είναι σαν να λέει: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στέκομαι εδώ". Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί να ποζάρει, είναι σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι. Είναι περφόρμερ».

T

Όσο για τον εαυτό της, η Άνιστον προσπαθεί να «έχει επαφή με τους ανθρώπους που κρατούν κάμερες» όταν περπατά στο χαλί. «Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζω πολύ καιρό, οπότε θα πω ένα γεια», είπε και πρόσθεσε ότι εάν γνωρίζει κάποιον κάνει πιο εύκολη την φωτογράφιση.

T
T

Στη συνέντευξή της η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για την απίστευτη αυτοσυγκράτηση που διαθέτει σαν άνθρωπος, κάτι που την προστατεύει πχ από το να τρώει άσκοπα. «Μπορώ να φάω ένα μόνο πατατάκι από το πακέτο. Είμαι καλή σε αυτό» είπε η Άνιστον. Η ηθοποιός είχε έναν τραυματισμό και από τότε άρχισε να κάνει συστηματικά pilates το οποίο και ερωτεύτηκε. Δεν πίνει εξωτικά κοκτέιλ που κάποιος πρέπει να της εξηγήσει τι περιέχουν και είναι υπέρμαχος του εμβολίου κατά της Covid. Μένει σε μία απίστευτη έπαυλη στο Bel-Air, της Καλιφόρνια.  

T

«Σταμάτησα να κάνω παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, το θεωρώ ντροπή»

Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε πρόσφατα πως σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό η ηθοποιός, θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά.

T

Σε άλλη συνέντευξή της για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί η Άνιστον απάντησε: « Δεν ξέρω. Δεν είναι στα πλάνα μου. Θέλω να βρω εναν καταπληκτικό άνδρα και να ζήσουμε ευτυχισμένα, περνώντας όμορφα μαζί. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ελπίζουμε. Δεν χρειάζεται να είναι επίσημο με νομικά έγγραφα. Πάντως online dating δεν θα κάνω θα μείνω τους κανονικούς τρόπους ραντεβού. Έτσι το προτιμώ». 

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά ο Αύγουστος Κορτώ για τις φωτιές: Μη λέμε εμπρηστής, ας λέμε απευθείας δολοφόνος

Μελέτη, Γερμανού, Κορομηλά, Χαραλαμπόπουλος για τις φωτιές: «Αποτύχαμε άνθρωποι. Αποτύχαμε»

Rihanna: Στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του Forbes - «Έχω βιώσει ρατσισμό»

Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»

Τζένιφερ ΛόπεζΤζένιφερ Άνιστον