Lifestyle|24.02.2019 13:08

Σαρλίζ Θερόν - Μπραντ Πιτ: Το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ (vid)

Newsroom

Η The Sun υποστηρίζει ότι ο 55χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν, γνωρίστηκαν μέσω του πρώην αρραβωνιαστικού της, Σον Πεν, με τον οποίο η ηθοποιός είχε ένα φλογερό δεσμό που έληξε άδοξα.

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Πιτ έχει προχωρήσει συναισθηματικά και βγαίνει ραντεβού με την Θερόν. 

«'Ήταν συνέχεια μαζί σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα» επεσήμανε πηγή, τονίζοντας ότι η Θέρον ήταν στο πάρτι και μετά ήρθε ο Πιτ.

Μαζί κάθισαν σε μια γωνιά του μπαρ, με την ηθοποιό να πίνει κοκτέιλ με βότκα και τον Πιτ να περιορίζεται σε μεταλλικό νερό, καθώς σταμάτησε να πίνει αλκοόλ μετά τον χωρισμό με την Τζολί.

 

«Ήταν διαχυτικοί και το χέρι του ήταν γύρω από την πλάτη της. Και οι δύο φαίνονταν πολύ χαρούμενοι», συνέχισε η πηγή.

Το ζευγάρι φέρεται να άρχισε να βγαίνει μαζί γύρω στα Χριστούγεννα και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί στο σπίτι του Πιτ στην Καλιφόρνια. «Ήταν φίλοι για κάποιο διάστημα - μέσω του Penn, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν» ανέφερε η πηγή.

Μάλιστα η Sun έκανε και ένα κολάζ με τους πρώην δεσμούς των δύο ηθοποιών:

Πιθανότατα η επαφή των δύο ηθοποιών είχε την ευκαιρία να «ανθίσει» και στο πλαίσιο της καμπάνιας γνωστής εταιρίας ωρολογοποιίας, όπου συμπρωταγωνιστούσαν με τον Άνταμ Ντράιβερ.

ΧόλιγουντΜπραντ ΠιτΣαρλίζ Θερόν