Lifestyle|24.08.2021 13:32

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα» - Τα νεότερα για την υγεία της

Newsroom

Η Μαίρη Χρονοπούλου, έπειτα από την εσπευσμένη δεύτερη εισαγωγή της στο νοσοκομείο «Σωτηρία» την περασμένη εβδομάδα, μίλησε στην εφημερίδα «On Time» για την κατάσταση της υγείας της. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοσιογράφος, Γιάννης Αρμουτίδης, με τον οποίο η ηθοποιός διατηρεί στενή φιλία.

«Είμαι μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα. Έλειπε ο προσωπικός μου γιατρός, ο καθηγητής κ. Κουλούρης, αλλά τον αντικατέστησε επάξια ο κ. Στρατάκος στο Σωτηρία. Με ξετίναξε στις εξετάσεις, μαγνητικές, όλες οι εξετάσεις του κόσμου. Τις πανεπιστημιακές κλινικές δεν τις αλλάζω με τίποτα» δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου, τονίζοντας την εμπιστοσύνη της στα δημόσια πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

T

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πύρινο εφιάλτη που ζουν οι κάτοικοι της Αττικής και της Εύβοιας, τον τελευταίο καιρό. «Είναι μια φρίκη αυτό που ζούμε αυτό το καλοκαίρι. Με στενοχωρεί πολύ. Η Εύβοια να γίνει έτσι; Κουράστηκα να βλέπω αυτή τη φωτιά».

Όλες οι ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος

Νανά Ταπάσκου: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του μοντέλου των '90s

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η συνέντευξη που δεν παίχτηκε ποτέ και οι Άγριες Μέλισσες

Μαίρη Χρονοπούλουηθοποιόςαναπνευστικόνοσοκομείο