Lifestyle|28.08.2021 16:44

Kanye West: Με λευκό νυφικό η Kim Kardashian στο πάρτι Donda - Εκεί και ο Marilyn Manson

Newsroom

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) πρόσφερε δωρεάν χιλιάδες εισιτήρια για την παρουσίαση του καινούργιου του άλμπουμ «Donda». Το πάρτι έγινε στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα στο Σικάγο και ο ράπερ δώρισε 5.000 εισιτήρια σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές πανεπιστημίων μαύρων σπουδαστών όπως αποκάλυψε το Page Six. Έγινε γνωστό ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ ολοκληρώθηκε μέσα από μία ανάρτηση του Τζάστιν Λαμπόι στο Twitter, όταν ο τραγουδιστής του το παρουσίασε σε ένα μυστικό πάρτι.

«Παρουσίασε το νέο του άλμπουμ για εμένα και τον Κέβιν Ντουράντ στο Λας Βέγκας. Όποιος καλλιτέχνης σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάτι σύντομα θα πρέπει απλώς να το καθυστερήσει», πρόσθεσε. Ο Λαμπόι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επερχόμενο άλμπουμ του Γουέστ. «Το άλμπουμ του Κάνιε έχει τελειώσει. Όταν θα κυκλοφορήσει δεν πρόκειται να ακούμε τίποτα άλλο... Επιτρέψτε μου να πάω να απολαύσω μέχρι τότε όλους τους καλλιτέχνες που ακούω»,» κατέληξε ο Λαμπόι.

Το «Donda», το οποίο πήρε το όνομά του από την αείμνηστη μητέρα του έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ «Yeezy», «Jesus Is King». Αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει το 2020. Μια πηγή κοντά στο τραγουδιστή είπε στο Page Six, ότι ένα τραγούδι στο άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην Κιμ Καρντάσιαν το οποίο της το παρουσίασε πριν από την εκδήλωση στο Λας Βέγκας. «Ο Κάνιε έπαιξε το τραγούδι για την Κιμ προσωπικά πριν από το πάρτι ακρόασης», ανέφερε η πηγή. «Είναι συναισθηματικό, προσωπικό και καθόλου αρνητικό».

T

Στο πάρτι βρέθηκαν και ο DaBaby και ο Marilyn Manson. Την παράσταση έκλεψε η πρώην σύζυγος του Κάνιε, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία εμφανίστηκε με νυφικό Balenciaga Haute Couture, ενώ ο ράπερ την κοιτούσε χαμογελώντας με μία Βίβλο στα χέρια του. Δεν πρόκειται για επανασύνδεση. Σύμφωνα με το TMZ, στηρίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλο και θα είναι για πάντα οικογένεια αφού έχουν τέσσερα παιδιά μαζί. Λίγο πριν, ο ράπερ είχε τυλίξει τον εαυτό του στις φλόγες!

T

Kanye West: Κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος - Πώς θέλει να τον φωνάζουν

O ράπερ και επιχειρηματίας ξεκίνησε τη νομική διαδικασία για ν' αλλάξει και επισήμως το όνομα του σε «Ye», αναφέρουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δικαστικά έγγραφα.

Το Ye, όπως και το Yeezy, ήταν εδώ και χρόνια τα «παρατσούκλια» του καλλιτέχνη. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο ράπερ είχε ανακοινώσει ότι επέλεξε να τον προσφωνούν Ye, όπως είναι και ο τίτλος ενός δίσκου του.

Ο 44χρονος, που είναι σε διαδικασία διαζυγίου με την επιχειρηματία και τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, θέλει να διαγράψει ολόκληρο το ονοματεπώνυμό του (Κάνιε Ομάρι Γουέστ) και να το αντικαταστήσει με το «Ye». Η αλλαγή, που ζητήθηκε «για προσωπικούς λόγους», θα πρέπει να εγκριθεί από δικαστήριο του Λος Αντζελες.

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Τσοχατζόπουλος – Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη και το τελευταίο «αντίο»

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Big Brother πρεμιέρα: Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

Κάνιε ΓουέσττραγουδιστήςΜέριλιν ΜάνσονΚιμ Καρντάσιαν