Lifestyle|28.08.2021 17:18

Θύμα ληστείας ο Tom Cruise - Του έκλεψαν βαλίτσα με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Newsroom

Τι άλλο θα γίνει πια στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7». Άγνωστοι φέρεται να έκλεψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σωματοφύλακας του 59χρονου σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) καταφέρνοντας να αποσπάσουν αποσκευές με αντικείμενα αξίας άνω των 100.000 λιρών, σύμφωνα με τη Sun.

Όπως περιγράφει η βρετανική εφημερίδα, οι άγνωστοι υπέκλεψαν το σήμα που εκπέμπει το κλειδί, καταφέροντας με αυτό τον τρόπο να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο στο Μπέρμιγχαμ όπου διέμενε ο Τομ Κρουζ.

«Ο Τομ κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν» ανέφερε πηγή στη Sun. Παράλληλα, σημείωσε πως οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, καθώς είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός έκανε σαν τρελός όταν κατάλαβε τι είχε γίνει, το ίδιο και η ασφάλειά του!. Γενικά τα ... νεύρα του Τομ Κρουζ είναι τεντωμένα με τον ηθοποιός να επιπλήττει συνεχώς τα μέλη του συνεργείου για θέματα ασφάλειας κατά της πανδημίας. Ο Τομ Κρουζ εξοργίστηκε όταν είδε δύο από τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας στο Λονδίνο να στέκονται σε απόσταση μικρότερη από την προβλεπόμενη από τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό.

Πάντως τα γυρίσματα έχουν και τις αστείες στιγμές τους. Ελικόπτερο που μετέφερε τον Tομ Κρουζ (Τοm Cruise) προσγειώθηκε στον κήπο μιας ... ανυποψίαστης οικογένειας, στην κομητεία Ουόρικσιρ στην Αγγλία, επειδή το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό. Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission: Impossible 7», προσγειώθηκε στον κήπο της Άλισον Γουέμπ.

Σύμφωνα με το BBC, η οικογένεια - που ζει στο Μπάγκιντον του Ουόρικ- δεν γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο Τομ Κρουζ ήταν στο ελικόπτερο και είχε ενημερωθεί μόνο ότι επέβαινε ένας ... κάποιος «VIP που είχε καθυστερήσει να φθάσει στον προορισμό του».

Το έβδομο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουόρι μετά από πολλές καθυστερήσεις στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας της Covid-19 θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2022.

Δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να έχει ερωτευτεί την 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή 7», Χέιλι Άτγουελ (Hayley Atwell). Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι.

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Τσοχατζόπουλος – Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη και το τελευταίο «αντίο»

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Big Brother πρεμιέρα: Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

Mission Impossible 7Τομ Κρουζαυτοκίνητοληστεία