Lifestyle|29.08.2021 09:42

Maria Menounos: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή - Αυτή ήταν η επιθυμία της

Newsroom

Η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) πριν από μερικούς μήνες έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο. Η Λίτσα Μενούνος έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Ανάστασης, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένειά της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας. Η Μαρία που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έκανε άλλη μία ανάρτηση, καθώς πέρασαν πέντε χρόνια από την ημέρα που η μητέρα της είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, τέταρτου σταδίου…

Η 42χρονη σταρ όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της μητέρας της, κάνοντας έναν τιτάνιο αγώνα να την κρατήσει στη ζωή. Θυμίζουμε ότι και η ίδια η παρουσιάστρια χειρουργήθηκε για την ίδια μορφή καρκίνου και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να βγει νικήτρια. Η μητέρα της Μενούς πέρασε και κορονοϊό κάτι που επιβάρυνε ραγδαία τη συνολική εικόνα της υγείας της.

Μαρία Μενούνος: «Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η επιθυμία της»

Μεταξύ άλλων έγραψε στην ανάρτησή της: «Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Λος Άντζελες.

T

Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη. Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής. Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η επιθυμία της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά».

Μενούνος - Έτοιμη να γίνει μητέρα 

Η Μαρία Μενούνος ήθελε πολύ η μητέρα της να ζήσει για να την δει να αποκτήσει ένα παιδί. Η σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της «Better Together» ότι σύντομα θα γίνει μαμά, λέγοντας μάλιστα πως ίσως μετακομίσει με τον σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε να παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν. Η Μαρία Μενούνος είχε δηλώσει ότι σκέφτεται τη λύση της παρένθετης μητέρας για να αποκτήσει παιδιά.

T

Η Μενούνος γνωρίστηκε με τον 53χρονο Κέβιν Αντεργκάρο τον Απρίλιο του 1998. Το ζευγάρι το 2016, είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής. «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας» είχε πει σε συνέντευξή της η Μενούνος.

Διαβάστε επίσηςEπίθεση με βιτριόλι: Η Μαρία Μενούνος διέθεσε χρήματα για την αποκατάσταση της Ιωάννας

Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του Page Six, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει το 2018: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

Όλες οι ειδήσεις

Θύμα ληστείας ο Tom Cruise - Του έκλεψαν βαλίτσα με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Περήφανος ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός - Ο γιος του πέρασε 1ος στη σχολή που επιθυμούσε

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Ανέστης Βλάχος: Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Καίτη Φίνου και Σπύρος Μπιμπίλας έδωσαν το παρών

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Μαρία Μενούνοςμητέρακαρκίνοςθάνατος