Lifestyle|02.09.2021 20:21

Mad Clip: Θρηνεί στον τόπο του τροχαίου ο ράπερ Light - Η ανάρτηση του Snik

Newsroom

Σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του φίλου του Mad Clip, ο γνωστός ράπερ Light, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος. Παράλληλα και ο Snik έκανε μία ανάρτηση για τον «Πιτ» που έφυγε από τη ζωή και με τον οποίο είχαν κάνει το κομμάτι «Drip».

Ο Light φαίνεται σε βίντεο αφού έχει αντικρίσει νεκρό το φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει». Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Διαβάστε ακόμαMad Clip: Ποιος ήταν ο δημοφιλής τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Κάνω εμπορική την αλητεία μου»

T

Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light απο το σημείο του τροχαίου. Ο Light ακούγεται να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει».

T

Ο Snik έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «RIP Super Trapper u were a real one.

T

Ο ράπερ Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό των γονιών του. Στα 22 πήγε στην Κύπρο και εκεί συνεργάστηκε με τον Drew Astro. Στη συνέχεια, πήγε Νέα Υόρκη και μετά Λονδίνο για τρία χρόνια, και επέστρεψε Ελλάδα. Διαβάστε ποιος ήταν ο Mad Clip που είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Έχω βρει τη συνταγή μου στο να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική.

Όλες οι ειδήσεις

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εκείνη δεν γυρίζει στο Μονακό - Φήμες τους θέλουν ήδη χωρισμένους

Ζαχαρούλα Κληματσάκη: Στήνει μια μουσική γιορτή στην όμορφη ταράτσα του «Micraasia - Fez»

Wildlife Photographer 2021: Σπάνιες φωτογραφίες άγριας φύσης που κόβουν την ανάσα

SnikράπερLightMad Clipθάνατοςτροχαίο