Lifestyle|02.09.2021 20:21

Mad Clip: Πλημμύρισαν τα social για τον θάνατό του - Συγκινεί το μήνυμα του τράπερ FY

Newsroom

Σοκαρισμένος από το πρωί ο χώρος της μουσικής με την ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο, σε σοβαρό τροχαίο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30, ενώ ο Mad Clip επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη του και κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα. Ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε στύλο φωτισμού. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε επίσης: Mad Clip: Θρηνεί στον τόπο του τροχαίου ο ράπερ Light - Η ανάρτηση του Snik

Αναρτήσεις για τον δημοφιλή τράπερ που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο - διαβάστε για την πορεία του Πίτερ Αναγνωστόπουλου από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα - έκαναν πολλοί επώνυμοι στα social media, με το τελευταίο post του καλλιτέχνη να γράφει «Νάνι».

T

«Από σήμερα... η ταχύτητα δεν είναι μαγκιά»

Εκτός από τον Light και τον Snik, τον «Πιτ» αποχαιρέτησε και ο κολλητός του φίλος FY (Φίλιππος Γιαγκούλης)Ο FY μάλιστα, βρισκόταν στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip. «Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου» έγραψε μεταξύ άλλων ο FY.

Προέτρεψε επίσης με ανάρτησή του να μην θεωρείται μαγκιά η ταχύτητα, αναφέροντας ότι πήρε ένα μεγάλο μάθημα μετά τον θάνατο του κολλητού του Mad Clip. «Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα κάνω τα ίδια λάθη» έγραψε.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο προφίλ της ένα story σε μαύρο φόντο. Έτσι προτίμησε να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνάδελφό της στα social media. Αναρτήσεις για τον θάνατο του Mad Clip έκαναν, μεταξύ άλλων, η Ζόζεφιν (που είχε συνεργαστεί μαζί του), ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Κοψιάλης, ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης (αδερφός του Παντελή παντελίδη που έφυγε από τη ζωή επίσης σε τραγικό τροχαίο). 

T

Mad Clip: Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η Ελληνική Αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του τροχαίου του Mad Clip.

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Ο Κρητικός, o Έλληνας, ο Οικουμενικός

Μίκης Θεοδωράκης: Όταν η Εντίθ Πιάφ ερμήνευσε την «Όμορφη Πόλη» στα γαλλικά

Κορονοϊός: Οι γιατροί του ΕΚΠΑ καταρρίπτουν 5 μύθους για την εξάπλωση

Mad Clip: Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

ράπερMad Clipτροχαίοθάνατος