Lifestyle|03.09.2021 14:28

Mad Clip: Ορδές θαυμαστών στο σημείο που σκοτώθηκε - Το μήνυμα από την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Newsroom

Περισσότερα από χίλια άτομα μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (2/9) με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο και ο θάνατος του γνωστού τράπερ Mad Clip. Οι θαυμαστές του τράπερ έσπευσαν στο σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κερί, μία φωτογραφία, μια άδεια μπίρα ή ένα σημείωμα. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν τόσος, που για κάποιο διάστημα χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία. Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - η Τάμτα με τον Πάρη Κασιδόκωστα, αφήνοντας ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα. «Δεν είναι δυνατόν. Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδιά σου. Πώς τα άλλαξες έτσι στο δρόμο; Καλό παράδεισο Πήτερ», έγραψε λίγο νωρίτερα η Τάμτα στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Mad Clip: Ποιος ήταν ο δημοφιλής τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Κάνω εμπορική την αλητεία μου»

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30 το ξημέρωμα της Πέμπτης, ενώ ο Mad Clip επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη του και κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα. Ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε στύλο φωτισμού. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης.

NDP
NDP

Αναρτήσεις για τον δημοφιλή τράπερ που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο έκαναν πολλοί επώνυμοι στα social media, με το δικό του τελευταίο post στο Instagram να γράφει «Νάνι».. Εκτός από τον Light και τον Snik, τον «Πιτ» αποχαιρέτησε και ο κολλητός του φίλος FY (Φίλιππος Γιαγκούλης). Ο FY μάλιστα, βρισκόταν στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip.

«Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου» έγραψε μεταξύ άλλων ο FY. Προέτρεψε επίσης με ανάρτησή του να μην θεωρείται μαγκιά η ταχύτητα, αναφέροντας ότι πήρε ένα μεγάλο μάθημα μετά τον θάνατο του κολλητού του Mad Clip. «Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα κάνω τα ίδια λάθη» έγραψε.

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του λευκού Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip. Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με τη σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Στο μεταξύ, βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Instagram, η οποία δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του τραγουδιστή δείχνει τις στιγμές πριν από το τροχαίο δυστύχημα. Στο βίντεο, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip. Tα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα - δίπλα και αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ κάνουν και προσπεράσεις μέσα στην κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο του Mad Clip μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε στροφή. Σύμφωνα με το προφίλ που ανήρτησε το βίντεο, λίγες στιγμές αργότερα συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

«Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένo» γράφει σε ανάρτησή της η Άννα Μαρία Ηλιάδου για τον Mad Clip

Τα social media πλημμύρισαν με συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του 34χρονου τράπερ. Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Aνάμεσα σε αυτούς και η Άννα Μαρία Ηλιάδου του GNTM, την οποία δημοσιεύματα συνέδεαν συναισθηματικά  με τον τράπερ. «Αναπαύσου εν ειρήνη Mad. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο να προσέχετε πολύ», έγραψε στο Instagram. Ένα από τα τελευταία post από το πάρτι του γάμου, που ήταν και το τελευταίο του, δείχνει τον καλλιτέχνη σε ανέμελες στιγμές διασκέδασης!

T

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωμιοσύνη θρηνεί - Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρετά

ABBA: Νέος δίσκος, 40 χρόνια μετά τη διάλυσή τους - Συναυλία με τα ψηφιακά τους άβαταρ

La Casa de Papel: Κάνει σήμερα πρεμιέρα ο 5ος κύκλος της σειράς

78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με Αλμοδόβαρ και Ρομπέρτο Μπενίνι

θάνατοςΆννα Μαρία ΗλιάδουτροχαίοMad Clipράπερ