Lifestyle|05.09.2021 10:12

Χάρης Βαρθακούρης για Big Brother: «Το περσινό κάστινγκ ήταν καταμακράν καλύτερο»

Newsroom

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή (29/8) και πλέον έχει πάρει κανονικά τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας σύστησαν τους νέους παίκτες που πλέον βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου, έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter. «Κακά τα ψέματα. Το περσινό κάστινγκ ήταν καταμακράν καλύτερο! Υ.γ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου. Υπάρχει έστω κι ένας που διαφωνεί;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά το Big Brother είναι χαμηλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ανταγωνισμός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Για παράδειγμα, το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, το πρώτο live κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο του κοινού, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Μοναδικός αντίπαλος του ριάλιτι ήταν το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «Η γη της ελιάς» που συγκέντρωσε ποσοστό 20.3% στο δυναμικό κοινό και 23.8% στο γενικό σύνολο.

Ελένη Σπανού: «Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε νωρίς»

Μία μόλις βδομάδα μετά την είσοδο των παικτών στο σπίτι του Big Brother, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε και την πρώτη αποχώρηση. Οι υποψήφιοι ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Ελένη Σπανού, η οποία ήταν και εκείνη που δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές για την παραμονή της στο ριάλιτι.

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το οποίο δυστυχώς τελείωσε νωρίς! Είμαι όμως φοβερά ευγνώμων που η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μια τέτοια ανεπανάληπτη εμπειρία! Έκλαψα, νευρίασα, γέλασα... μόνο έτσι νιώθεις πραγματικά ότι έζησες μια εμπειρία. Εύχομαι καλή τύχη στα υπόλοιπα παιδιά και να θυμάστε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» έγραψε στο Ιnstagram.

Οι δυο νέοι παίκτες στο Big Brother

Την ίδια ώρα, δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Η Σοφία Αλεξανιάν είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια.

Κατάφερε να σπουδάσει υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους. Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της, αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

Παράλληλα, ο Νικόλας Τσιρλής είναι 33 ετών και μένει στη Γλυφάδα. Μισός Χιώτης, μισός Κουβανός, δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας σε Ελλάδα και Γερμανία. Οι επιχειρήσεις του αφορούν σε τουριστικά ποδήλατα αλλά και στην παραγωγή σοκολάτας. Όνειρό του είναι να δημιουργήσει μια… πολύτεκνη οικογένεια σαν αυτή του Σάκη Ρουβά!

Μπήκα αρκετά… μελετημένος στο παιχνίδι, αφού δήλωσε πως θα παίξει με στρατηγική. Αγαπημένη του συνήθεια είναι η δημιουργία εντάσεων και ομολογεί πως οι κόντρες τού φτιάχνουν τη διάθεση. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «φίδι»… άραγε οι συγκάτοικοί του πώς θα τον προσφωνούν;

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Έφερε την ποίηση στα χείλη των Ελλήνων»

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λατρεύει το χρήμα και διψά για εκδίκηση - Η πρώτη φωτογραφία από το Διαφάνι

Χίλαρι Μαντέλ: Η συγγραφέας επικρίνει τον Μπόρις Τζόνσον και ζητά «να ξαναγίνει Ευρωπαία»

Kaley Cuoco: Η πρωταγωνίστρια του «Big Bang Theory» πήρε διαζύγιο από τον δισεκατομμυριούχο Karl Cook

τηλεθέασηBig BrotherΣΚΑΪΧάρης ΒαρθακούρηςΓρηγόρης ΓκουντάραςΗ γη της ελιάςριάλιτι