Lifestyle|09.09.2021 10:36

Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Newsroom

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), η οποία είναι παντρεμένη με τον Κουκ Μαρόνεϊ, επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της, μέσω του Twitter. Η αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της, έναν νεοϋορκέζο έμπορο τέχνης, σε μια γαμήλια τελετή, στα τέλη του 2019, με διάσημους προσκεκλημένους, όπως η Adele και η Έιμι Σούμερ.

Η Τζένιφερ Λόρενς βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της, στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», το 2013. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Blood», μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς.

T

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Τζον Καρέιρου και αποκάλυψε το σκάνδαλο. Η Ελίζαμπεθ Χολμς είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη. Η 37χρονη σήμερα αντιμετωπίζει 12 διαφορετικές κατηγορίες περί απάτης για το σκάνδαλο Theranos. Η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μια start up, που ίδρυσε η Χολμς και φιλοδοξούσε να φέρει την επανάσταση στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Adele: Διοργάνωσε επικό μπάτσελορ πάρτι για την Τζένιφερ Λόρενς

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» η Adele είχε πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της, ως διοργανώτρια του πάρτι και ήταν αποφασισμένη αυτό να μείνει στην ιστορία του Χόλιγουντ. «Η Adele ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι για την Τζένιφερ και άρχισε να στέλνει προκλήσεις. Όλα έγιναν κάτω από αυστηρή μυστικότητα» είχε δηλώσει μία πηγή στην βρετανική εφημερίδα.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο κατάλογος των προσκεκλημένων περιλάμβανε πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων, την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν. Το 2015 και το 2016, η Τζένιφερ Λόρενς ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

T

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά έγκυος η Kylie Jenner - Το επιβεβαίωσε με ένα συγκινητικό βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στην ταινία για τη ζωή του

Αλέξης Παππάς: Από το Survivor στο Bachelor - Πρεμιέρα με φέτα και διπλή αποχώρηση

Roberto Benigni: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το τσίρκο και η αποθέωση στο φεστιβάλ Βενετίας

The Matrix 4: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser - Ποιο χάπι θα επιλέξεις, το μπλε ή το κόκκινο;

έγκυοςΤζένιφερ Λόρενςηθοποιός