Lifestyle|22.01.2019 22:42

Οι καλύτερες στιγμές του Θέμου Αναστασιαδη στην εκπομπή «ΟΛΑ» (vids)

Newsroom

Ήταν το 2001, όταν η εκπομπή «ΟΛΑ» έκανε πρεμιέρα στον ALPHA και το δίδυμο Θέμος Αναστασιάδης – Βαγγέλης Περρής μας έθισαν για τα καλά στο late night show. Το «ΟΛΑ» έγινε αρκετά γρήγορα συνήθεια και μεγάλος εθισμός. Μία εκπομπή με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, σέξι παρουσίες, χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις και πικάντικες εξομολογήσεις. 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο είχε δώσει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιαδη. Ειλικρινής και βαθιά εξομολογητική περιέγραψε καταστάσεις που δεν γνωρίζαμε και το πώς βίωσε τον πόλεμο που δεχόταν από τα Μέσα. Επίσης, είχε μιλήσει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τους λόγους που έληξε η φιλία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού.

Με το δικό του ξεχωριστό στιλ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε μιλήσει στην εκπομπή «ΟΛΑ Ξεκόλλα» για την επαγγελματική του περιπέτεια στην τηλεόραση και την πορεία του σε αυτήν, όλα όσα τον «χάλασαν» αλλά και όλα όσα του άρεσαν. Ακόμη, αναφέρθηκε στα εκδοτικά του εγχειρήματα, σε εκείνους που τον στήριξαν και έμειναν δίπλα του, καθώς και σε αυτούς που τον «άδειασαν».

Στο τελευταίο «ΟΛΑ Τρέλα» του 2013, ο Νίκος Ζωΐδάκης πλημμύρισε με κρητικούς ήχους το πλατό της εκπομπής σκορπώντας το κέφι σε όλους.

 

Μια απίστευτη κίνηση είχε κάνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του με καλεσμένη την Πάολα. Ο παρουσιαστής έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να κάνει χαρακιές στα χέρια του για λογαριασμό της τραγουδίστριας. Αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα έγινε σύντομα πραγματικότητα με αποτέλεσμα να σοκαριστεί τόσο η τραγουδίστρια, όσο και οι συνεργάτες του Θέμου από την κίνησή του αυτή.

Επίσης, η τραγουδίστρια σε άλλη εκπομπή παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη και μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα και πόσο της έχει στοιχίσει.

Ο Νότης Σφακιανάκης εκφράζει τις κοινωνικές του ανησυχίες.

Για τις σχέσεις του με τον Alpha και τον Δημήτρη Κοντομηνά, για τις επιθέσεις που δέχτηκε και τον «πληρωμένο στρατό του διαδικτύου», τις τηλεοπτικές άδειες, την κυβέρνηση, την στάση των δημοσιογράφων, τα λάθη ορισμένων υπουργών, τη Νέα Δημοκρατία και τον Άδωνι Γεωργιάδη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα». 

Τα πειραχτήρια Θέμος και Βαγγέλης δεν είχαν σκοπό να αφήσουν την Μακρυπούλια να φύγει χωρίς να την τρατάρουν κάτι. Το κέρασμα ήταν κυπριακά πιάτα, τα οποία η Ζέτα έπρεπε να αναγνωρίσει με την παραδοσιακή τους ονομασία. Το τεστ αυτό προκάλεσε αμηχανία και πολλά γέλια. 

 
ANT1Θέμος Αναστασιάδηςπαρουσιαστής