Lifestyle|09.09.2021 15:17

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχουν πει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για το κύμα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, αλλά και σε όσα της έχουν χρεώσει κατά καιρούς. «Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γι' αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση».

Αναφορικά με τα social media, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε: «Στα κοινωνικά δίκτυα νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη δήλωση, επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας».

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: «Δώρο είναι η ελευθερία που μου έδωσες» λέει η Μαρία Παπαγεωργίου στο ethnos.gr

Γάμος αλά ελληνικά: Πέθανε ο Michael Constantine, ο Ελληνας «πατέρας» της Νία Βαρδάλος

Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Μίκης Θεοδωράκης: «Έδωσε πνοή στο Σέρπικο – Θα τον θυμόμαστε για πάντα» λέει ο Αλ Πατσίνο

Μίκης Θεοδωράκης: Μπάσης και Βουλγαράκη τον αποχαιρετούν - «Ο θείος μου είναι η ρίζα μας» λέει η ανιψιά του, Μάρω

κοκαΐνηηθοποιόςΜυρτώ Αλικάκη