Lifestyle|11.09.2021 09:37

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το ζευγάρι ποζάρει στη Βενετία και μία λεπτομέρεια ξεσηκώνει τους φανς

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «The Last Duel», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής Λατίνας με τον πρώην σύντροφό της, A-Rod, Άλεξ Ροντρίγκεζ. 

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez: Χαμός με το ροζ διαμάντι που της χάρισε ο Affleck - Κόστισε 2,5 εκατ.

Οι φανς των «Bennifer» ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση του ζευγαριού, που φήμες λένε ότι ζει έναν έρωτα πιο δυνατό από τον... πρώτο! Ο Μπεν Άφλεκ φόρεσε μαύρο κοστούμι και η Jlo μία δημιουργία του Georges Hobeika με προκλητικό ντεκολτέ. Cartier κοσμήματα και κίτρινα διαμάντια συμπλήρωσαν την εμφάνιση της Τζένιφερ, που φαινόταν να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό. Μάλιστα το ζευγάρι φρόντισε να δώσει φλογερά φιλιά ποζάροντας στους φωτογράφους που απαθανάτισαν τη σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί... κάτι που και οι δύο απέφευγαν επίμονα πίσω στο χρόνο όταν ζούσαν την πρώτη φάση του έρωτά τους. Οι φανς παρατήρησαν στα social ότι Μπεν και Τζένιφερ κρατήθηκαν χέρι χέρι σε όλη τη διαδρομή, μια λεπτομέρεια που σχολιάστηκε τρυφερά από όλους όσοι «βλέπουν» την ποπ σταρ να φοράει σύντομα... νυφικό!

Μπεν Άφλεκ με Τζένιφερ Λόπεζ στη Βενετία (AP photo)

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη

Η Τζένιφερ Λόπεζ, που έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στα social για να γιορτάσει τα 52α γενέθλιά της - μίλησε τον Ιούλιο για τη δεύτερη εποχή της σχέσης της με τον Άφλεκ, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο. «Είμαι σούπερ ευτυχισμένη» είπε στον Zane Lowe στο Apple Music 1. «Ξέρω ότι όλοι αναρωτιούνται αν είμαι οκ και θέλω όσοι νοιάζονται για μένα να ξέρουν ότι ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Είμαι σε ένα σημείο που είμαι καλά και μόνη μου, και όταν φτάσεις σε αυτή τη φάση μπορούν να σου συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Αγαπώ όλη την αγάπη που έρχεται προς το μέρος μου. Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου». 

Διαβάστε επίσηςJennifer Lopez: Στους κόλπους του Netflix η ποπ σταρ - To deal πολλών εκατομμυρίων

Σύμφωνα με το TMZ η Λόπεζ και ο Άφλεκ σχεδιάζουν να περάσουν μέρος του φθινοπώρου στο Όστιν, όπου εκείνος θα έχει γυρίσματα για την επόμενη ταινία του. Η ποπ σταρ δεν θα βρίσκεται εκεί συνεχώς γιατί έχει τα δικά της πρότζεκτ, τα οποία ως γνήσια εργασιομανής φυσικά και δεν θα εγκαταλείψει. 

T

Bennifer: Γιατί χώρισαν πριν από 17 χρόνια;

η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της όταν γνώρισε τον Μπεν και ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Το 2002 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αλλά λίγους μήνες μετά χώρισαν. Σε μετέπειτα συνέντευξή της η ποπ σταρ είχε πει «υπήρχε αγάπη εκεί» αλλά η δημοσιότητα ήταν αμείλικτη.

T

«Αγαπώ τον Μπεν αλλά ήταν υπερβολή όλη αυτή η πολιορκία επί δύο χρόνια. Ήμασταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα των περιοδικών με παράξενους τίτλους. Δεν θα κατηγορούσα τα media για τον χωρισμό, επηρέασαν όμως αρνητικά τη δυναμική της σχέσης μας» είχε πει η Τζένιφερ. 

Ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά εκτέθηκαν πάρα πολύ στα media και δεν ήταν προετοιμασμένοι ως προς το τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο. Το 2016 η Jlo είπε σε συνέντευξή της: «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια "δημόσια" σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί τη στιγμή που γεννήθηκαν τα ταμπλόιντ και είχαμε τρομερή πίεση. Σε άλλη στιγμή ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει;».  

Μπεν Άφλεκ: Η μάχη με το αλκοόλ και μία νέα ζωή με την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ακριβής παραγωγής «The Last Duel» μαζί με την Τζόντι Κόμερ, τον Ματ Ντέιμον και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο 49χρονος ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του «Count Pierre of Alençon», στο ιστορικό δράμα που αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία» στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του τους προσωπικούς του δαίμονες και τον αλκοολισμό. Ο Αφλεκ οδηγήθηκε σε μια κλινική αποτοξίνωσης, καθώς φήμες τον ήθελαν χρόνια αλκοολικό - «απρόβλεπτο», «καταθλιπτικό» και «οξύθυμο». Τα δημοσιεύματα ήθελαν το πρόβλημα του Αφλεκ με το αλκοόλ να είναι και ο κύριος λόγος του διαζυγίου του με την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

Σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του του στάθηκαν οι φίλοι του, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αλλά και η πρώην σύζυγός του που τον συνόδευσε η ίδια στην κλικινή. «Ενα από τα πράγματα της αποτοξίνωσης είναι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν το γεγονός ότι η διαδικασία εμπεριέχει και ορισμένες... αξίες. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι υπόλογος των πράξεων σου. Να βοηθάς τους άλλους. Να ζητάς συγγνώμη, όταν κάνεις λάθος» είχε πει ο Μπεν Άφλεκ.... που ασφαλώς θα κληθεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη νεοαποκτηθείσα γνώση στη σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους

Αρτ Μετράνο: Έφυγε από τη ζωή ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

Καλομοίρα: Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση - Σε αυτό το talent show θα τη δούμε

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Μαντς Μίκελσεν πήρε το όπλο του και ο Τζακ Λέμον την... Σίρλεϊ

Μπεν Άφλεκφεστιβάλ ΒενετίαςΒενετίαΤζένιφερ Λόπεζ