Lifestyle|13.09.2021 14:27

Η ιστορία της Alanis Morissette: «Mε αποπλάνησαν στα 15 - Ήταν όλοι παιδόφιλοι»

Newsroom

Η 47χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Αλάνις Μόρισετ (Alanis Morissette) αποκάλυψε ότι αποπλανήθηκε από πολλούς άνδρες όταν ήταν μόλις 15 ετών και διηγείται την ιστορία της σε νέο μίνι-ντοκιμαντέρ του HBO, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post.

«Πέρασαν χρόνια που έκανα ψυχοθεραπεία για να φτάσω καν να παραδεχθώ ότι υπήρξα θύμα » ακούγεται να λέει η Αλάνις στο ντοκιμαντέρ. «Έλεγα ότι συναίνεσα και μετά σκέφτηκα "ήσουν μόνο 15, πώς μπορεί να συναίνεσες στα 15;". Η ηλικία ενηλικίωσης στον Καναδά βάσει νόμου είναι τα 16 έτη. «Τώρα σκέφτομαι, ναι, αυτοί όλοι ήταν παιδόφιλοι» είπε. 

T

Αλάνις Μόρισετ - Δεν αποκάλυψε την ταυτότητα των «βιαστών» της

Έχει κερδίσει επτά βραβεία Γκράμι και έχει λάβει υποψηφιότητα άλλες επτά φορές. Επίσης, έχει κερδίσει το βραβείο BRIT καλύτερου διεθνούς καλλιτέχνη με εντυπωσιακή εξέλιξη (Best Breakthrough Act), καθώς και δεκατρία βραβεία Juno. Έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, το 1999 για το τραγούδι Uninvited και το 2006 για το Wunderkind. To 2015 εισήχθη στο Canadian Music Hall Of Fame.

Επίσης, ασχολείται με την υποκριτική από τη δεκαετία του '80, με εμφανίσεις στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση (Sex and the City, Nip/Tuck κ.ά.) και στο θέατρο. Η Αλάνις δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα των ανδρών που αποκαλεί «βιαστές». «Το είπα σε κάποιους, αλλά δεν ασχολήθηκαν».

Σύμφωνα με τη Washington Post, η Μόρισετ δούλεψε με την κινηματογραφίστρια Alison Klayman στο «Jagged Little Pill», ένα νέο φιλμ για τη ζωή της Καναδής μουσικού, η οποία δεν θα παρεβρεθεί στη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο TIFF στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλάνις Μόρισετ μιλά για θέματα κακοποίησης στον χώρο του θεάματος. Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι τα επόμενα χρόνια η κοινή γνώμη θα σοκαριστεί πιθανώς με αποκαλύψεις για τον χώρο της σοουμπίζ, όπου γυναίκες έχουν παρενοχληθεί, κακοποιηθεί και βιαστεί.

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari

Βραβεία MTV 2021: Η 18χρονη φαινόμενο που έφτασε τον Bieber - Προκλητική η Megan Fox

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά, κάποιοι περιμένουν το επόμενο lockdown»

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox

Αλάνις Μόρισετσεξουαλική κακοποίησηντοκιμαντέρβιασμός